Mal motiváciu navyše

Sportnet|27. apr 2009 o 00:00

O zisku troch bodov pre Bardejov rozhodla biliardová strela M. Kočiša, ktorý sa na pôdu bývalého klubu Giraltoviec vrátil v úlohe streleckého šamana svojho aktuálneho zamestnávateľa.

GIRALTOVCE.

Marián Kočiš loptu poslal najskôr od jednej žrde do druhej a až po biliarde putovala do siete. "Bez rozmýšľania som loptu napálil na bránu a som rád, že aj keď so šťastím, predsa len skončila v sieti. Fakt, že som hral proti môjmu bývalému klubu, bol pre mňa motiváciou navyše. Chcel som sa ukázať pred priateľmi a keďže sme vyhrali, som spokojný," povedal M. Kočiš.

Hoci góly zvyknú pomáhať zvýšiť náboj stretnutia, v tomto prípade bol opak pravdou. Hostia vedomí si svojho cieľa, ktorým bolo zvíťaziť, ustrážili s prehľadom každú aktivitu súpera o zmenu skóre. "S víťazstvom musíme byť samozrejme spokojní a ani naša hra nebola najhoršia. V úvode sme mali síce pri dvoch príležitostiach súpera šťastie, no po góle sme prevzali réžiu zápasu na naše kopačky. Giraltovce sme nepustili do žiadnej šance a zápas sme už doviedli do víťazného konca," dodal na margo stretnutia M. Kočiš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Mal motiváciu navyše