Lukáš Říha znovu porušil pravidlá, v Martine predčasne končí

Lukáš Říha v Martine odohral iba desať zápasov.
Lukáš Říha v Martine odohral iba desať zápasov. (Autor: Ilustračné - SITA)
SITA|29. jan 2015 o 22:41

Jeho správanie ma sklamalo a je nezlučiteľné s fungovaním v našom klube, povedal generálny manažér Martin Kalnický.

MARTIN. Len veľmi krátko trval návrat hokejového útočníka Lukáša Říhu do extraligového Martina. Po desiatich dueloch v najvyššej slovenskej súťaži s bilanciou jeden gól a tri asistencie v tíme končí.

Informuje o tom oficiálny facebookový profil MHC Mountfield Martin.

“V Martine som dostal príležitosť, ale nevyužil som ju. Porušil som pravidlá, na ktorých sme sa s generálnym manažérom dohodli. Mrzí ma to," povedal Říha.

"Chcem sa pánovi Kalnickému poďakovať za ponúknutú šancu. Ďakujem aj spoluhráčom, fanúšikom a všetkým okolo martinského hokeja za ich podporu a pomoc pri mojom návrate do klubu. Verím, že sa Martin dostane do play-off a zabojuje o medaily."

Lukáša Říhu mali ľudia radi pre jeho šoumenstvo. Pre porušenie pravidiel však v klube končí.

Český útočník v minulosti odohral v Martine tri kompletné sezóny. Teraz sa pravdepodobne vráti do prvoligovej Detvy.

"Lukáš Říha je hráč s veľkým hokejovým talentom, o čom v minulosti presvedčil nielen martinských fanúšikov. Považoval som za správne dať mu šancu na návrat práve v drese MHC," vysvetľoval generálny manažér klubu Martin Kalnický.

"Na začiatku sme stanovili jasné pravidlá, na základe ktorých dostal u nás možnosť reštartu hokejovej kariéry. Teraz je však zrejmé, že ju nevyužil. Nenaplnil naše a ani svoje očakávania. Jeho pôsobenie u nás je už minulosťou. Jeho správanie ma sklamalo a je nezlučiteľné s fungovaním v našom klube."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Lukáš Říha znovu porušil pravidlá, v Martine predčasne končí