Lokomotiv Jaroslavľ buduje nový tím

(Autor: khl.ru)
SITA|21. okt 2011 o 11:47

Hokejový klub KHL, ktorý postihla obrovská letecká tragédia, buduje novú zostavu, ktorá by mala od budúcej sezóny opäť pôsobiť v Kontinentálnej hokejovej lige.

MOSKVA. Hokejový klub Lokomotiv Jaroslavľ, ktorý prišiel pri septembrovej leteckej katastrofe prakticky o celý hráčsky káder, začína budovať nový seniorský tím.

Lokomotiv v tejto sezóne nehrá v KHL, ale viaceré zainteresované strany rozhodli, že klub bude od decembra účinkovať vo Vyššej lige (VHL).

Základom nového mužstva bude doterajšia farma Lokomotivu. Funkcionári si však môžu vybrať aj hráčov z iných klubov. Ako prvého získali podľa ruských portálov dvadsaťročného Jegora Jakovleva, ktorý hral v tejto sezóne za Nefťanik Aľmetievsk vo VHL a za AK Bars Kazaň v KHL.

Nový tím povedie tréner Piotr Vorobiov. Prvý duel má Jaroslavľ na programe 12. decembra. V sezóne 2012/13 bude mať klub Lokomotiv Jaroslavľ opäť garantovanú účasť v KHL, ako aj postup do play-off. Na rozdiel od ostatných tímov bude môcť mať na súpiske bez sankcií až 6 legionárov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Lokomotiv Jaroslavľ buduje nový tím