Lidström si ešte koniec kariéry rozmyslí

SITA|22. apr 2012 o 14:07

Hokejisti Detroitu Red Wings vypadli v 1. kole play-off po prvýkrát od roku 2006.

BRATISLAVA. Švédsky hokejista Nicklas Lidström stále nevie, či sa v budúcej sezóne vráti naspäť do kolotoča NHL. Jeho mužstvo Detroit Red Wings vypadlo už v 1. kole play-off, nad sily "červených krídel" boli hokejisti Nashvillu Predators.

Štvornásobný víťaz Stanley Cupu a sedemnásobný držiteľ Norrisovej trofeje oslávi budúci týždeň svoje 42. narodeniny. Švédsky hokejista odohral v tejto sezóne 70 zápasov, čo je najmenej počas jeho dlhoročnej kariéry.

"Zoberiem si pár týždňov na rozmyslenie," povedal Lidström a na margo rokovaní o svojom ďalšom zotrvaní v NHL s manažérom "Red Wings" Kenom Hollandom a trénerom Mikeom Babcockom dodal: "Som si istý, že Kenny sa so mnou chce stretnúť a prebrať situáciu ohľadom môjho zotrvania v Detroite. Uvidím, čo zamýšľa a koľko času mi dá na rozhodnutie. Teraz cítim iba sklamanie z toho, že sme neuspeli."

Hokejisti Detroitu Red Wings vypadli v 1. kole play-off po prvýkrát od roku 2006. Ukončenie ich účikovania v tohtoročnej edícii NHL ich mrzí o to viac, že ešte pred dvoma mesiacmi boli na čele celého bodovania NHL.

V tíme Grand Rapids Griffins, ktorý je farmou Detroitu pôsobí slovenský hokejista Tomáš Tatar, túto sezónu si však v drese prvého tímu "červených krídel" nezahral ani raz.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Lidström si ešte koniec kariéry rozmyslí