Lampard priznal rozpory s koučom Villasom-Boasom

SITA|26. feb 2012 o 18:58

Stredopoliar Frank Lampard priznal, že jeho vzťah s portugalským koučom futbalistov londýnskeho klubu Chelsea FC Andrém Villasom-Boasom nie je optimálny.

LONDÝN. Stredopoliar Frank Lampard priznal, že jeho vzťah s portugalským koučom futbalistov londýnskeho klubu Chelsea Andrém Villasom-Boasom nie je optimálny.

"Boli tam určité záležitosti. Niektorým hráčom sa nepáčilo, že nenastupujú. Nikdy to však nezašlo do roviny, v ktorej by urazená márnomyseľnosť ohrozila chod mužstva. Myslím si, že zvonka sa veci nemusia javiť ako ideálne, ale je dôležité nepripisovať konkrétnym osobným väzbám prehnaný význam. Môže to totiž vzbudzovať negatívne vyznenie a ľudia majú práve čosi také radi," cituje portál Goal Lamparda, ktorý mal pociťovať nevôľu z redukovanej minutáže. Opora "The Blues" však prejavila lojalitu tímu zo Stamford Bridge.

"Som v tomto klube už dlho, mám 33 rokov a nechýba mi zmysel pre realitu. Nepotrebujem hrať v každom zápase - ak aj sedím na lavičke, túžim po našom víťazstve. Som si istý, že v tomto období pociťujú frustráciu všetci, pre ktorých je Chelsea srdcovou záležitosťou. Jedinou cestou, ako si môžeme zabezpečiť účinkovanie v Lige majstrov aj v budúcej sezóne prostredníctvom FA Cupu či samotnej LM 2011/2012, je však zotrvanie pri pozitívnom prístupe."

Chelsea sa solídne pozviechala z utorňajšej prehry 1:3 v Neapole v prvej časti osemfinálovej konfrontácie v Lige majstrov: v sobotu zvíťazila v Premier League na vlastnom štadióne nad Boltonom 3:0. Pečatil práve Lampard, ktorý pod Vezuvom bol "iba" striedajúcim hráčom takisto ako Michael Essien a Ashley Cole, pričom sa objavili tvrdenia o tlaku majiteľa Romana Abramoviča na Villasa-Boasa pri určovaní zostavy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Lampard priznal rozpory s koučom Villasom-Boasom