Krátka idylka na Spiši sa skončila

Sportnet|4. jún 2012 o 00:00

V metropole Spiša sa akoby všetko vrátilo do starých koľají. Opäť sa doma prehralo.

SP. NOVÁ VES. Záver jarnej časti v podaní futbalistov Spišskej Novej Vsi sa rysoval veľmi dobre. Konečne sa začalo vyhrávať aj doma o výborných výsledkoch na súperových ihriskách ani nehovoriac.t

Krátka séria bez prehry a herná pohoda v mužstve nasvedčovali tomu, že v súboji s Ružinou môžu verní fanúšikovia čakať opäť dobrý výsledok. Po prvom polčase to aj tak vyzeralo. Bezgólová remíza odzrkadľovala priebeh prvej časti hry. Gólová úroda prišla až po prestávke.

„Myslím si, že sme mali asi prílišný rešpekt pred súperom, ktorý vyhral tým, že dal tri góly. Je to pre nás dosť kruté, boli sme slabší v agresivite a ochote biť sa o loptu a tým sme boli málo nebezpeční,“ trpko skonštatoval po nevydarenom zápase tréner FK Spišská Nová Ves Vladimír Gombár.

V treťoligovej partii sa rozpútal urputný boj o špicu tabuľky. Hostí z Ružinej dosť povzbudil polčasový výsledok z Bardejova. V druhom polčase akoby na Spiši dostali krídla. Trošku ich pribrzdil gól domáceho kanoniera Stadnyka na 1:2, ale nepochopiteľná chyba domácej obrany znamenala víťazstvo hostí v pomere 3:1.

„Súper ma prekvapil, čakal som od neho viac. Ale aj tak vyhral, lebo dal tri góly, myslím, že zaslúžene,“ uviedol V. Gombár.

Zbytočná prehra

Aj keď po zápase a oboznámení sa s ostatnými výsledkami v treťoligovej súťaži sa začali viesť rôzne dohady a špekulácie, zo strany Spišiakov to bol skôr návrat do starých jesenných koľají. Aj keď chceli, snažili sa, hlavne v druhom polčase to vôbec nešlo. Nehovoriac o troch zbytočných góloch.

„Prišli sme o tri body, o víťazstvo, no najviac mrzí, že sme sklamali diváka. Postupne sme si späť vybojovali jeho priazeň a opäť sme ho akoby vyhnali z hľadiska. Ružiná bola z kategórie zdolateľných mužstiev, no zbytočne sme zaváhali v druhom polčase,“ sklamane povedal po stretnutí záložník Spišiakov Radoslav Sirko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Krátka idylka na Spiši sa skončila