Krajči o KHL: Pracujeme na tom, ale ešte to nie je na sto percent

Ladislav Nagy (uprostred) má so Slovanom platnú zmluvu, ale iba pre KHL. V extralige hrať nechce.
Ladislav Nagy (uprostred) má so Slovanom platnú zmluvu, ale iba pre KHL. V extralige hrať nechce. (Autor: TASR)
Ondrej Gajdoš|10. jún 2015 o 19:38

Vedenie bratislavského klubu oslovilo zopár reprezentantov, ktorí sú zatiaľ bez zmluvy.

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana by mali zostať v Kontinentálnej hokejovej lige aj v ďalšej sezóne. Dá sa tak usudzovať podľa toho, že klub už oslovil niekoľkých slovenských reprezentantov, ktorí sú bez zmluvy - v prípade štartu v extralige by ich zaiste neangažoval.

Pre vedenie klubu zostáva úlohou naplniť rozpočet asi 13 miliónov eur, ako bolo v pláne aj v minulom ročníku. Pri získaní strategického sponzora malo pomôcť aj nedávne stretnutie premiéra Roberta Fica s ruským prezidentom Vladimirom Putinom.

„Kontakty s hráčmi sú priebežnými opatreniami, ale účasť Slovana v KHL ešte nie je stopercentná,“ stroho povedal pre SME generálny manažér Maroš Krajči.

„Pracujeme na tom, aby sme zostali v nadnárodnej lige, definitíva padne v najbližších dňoch,“ dodal.

Nagy má zviazané ruky

V súčasnosti má Slovan pre KHL zmluvu s brankárom Denisom Godlom a útočníkmi Ladislavom Nagyom, Milanom Bartovičom, Mattom Murleym, Máriom Bližňákom, Petrom Ölveckým, Andrejom Šťastným a Dominikom Rehákom.

„Prvého júla sa začínajú všetky kempy v KHL,“ vravel nedávno o zložitej situácii hráča krídelník Ladislav Nagy. V minulej sezóne bol s 41 bodmi najproduktívnejším hráčom a s 23 gólmi aj najlepším strelcom bratislavského tímu.

„Slovan sa musí vyjadriť do polovice júna, či pôjde do KHL, alebo do extraligy. Keď nebude hrať KHL, musím si hľadať nový klub. V extralige nezostanem. Niečo som už riešil, ale padlo to, lebo mám stále kontrakt so Slovanom.“

Jurčina o Slovane počul

Ponuku na kontrakt v bratislavskom Slovane

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Krajči o KHL: Pracujeme na tom, ale ešte to nie je na sto percent