Kľušovčania bez bodu

Rozhodovali štandardky. Kľušovčania doma neuspeli.
Rozhodovali štandardky. Kľušovčania doma neuspeli. (Autor: Jozef Mačejovský)
Sportnet|21. aug 2013 o 00:00

V nedeľu mala 5. futbalová liga, skupina Sever na programe štvrté kolo. OŠK Lumarkt Kľušov hostil celok OŠK Fintice.

KĽUŠOV.

Pred týždňom futbalisti Kľušova nešťastne prehrali v Dlhom Klčove, osem minút pred koncom viedli 2:1, nakoniec odišli bez bodu.

Doma sa im zvykne dariť, aj v tomto zápase chceli tri body. Lepšie však začali hostia, ktorí v 21. minúte po rohovom kope otvorili skóre. Autorom gólu bol Horoščák.

Domáci sa prebudili a pol hodine Hricov vyrovnal. Avšak v 38. minúte sa Fintice opäť radovali, keď domáceho brankára prekonal Lacko.

Druhý polčas bol v réžii Kľušova. Hráči sa lepšie presadzovali tak v obrane, ako aj v strede. V 58. minúte mohlo byť vyrovnané, obe domáce šance ostali nevyužité.

O päť minút neskôr išiel hosťujúci kapitán Katuščák sám na Jánošíka, nastrelil konštrukciu brány. O dve minúty mal vyrovnávajúci gól na kopačke Guliga, lopta šla tesne nad. Kľušovčania vrhli všetky sily do útoku. Avšak po brejku v 83. minúte spečatil výhru hostí druhým gólom Horoščák.

Tréner Lumarktu Ľ. Jánošík neskrýval po stretnutí sklamanie. „Dnes sme si iný výsledok ako výhru nepripúšťali. Nezvládli sme to v hlavách, futbal je však taký. Zvíťazíme vonku. Chyby sme urobili v obrane, pri štandardkách súpera sme nepokryli hráčov a dostali sme dva góly. Tak ako v Dlhom Klčove, aj dnes rozhodli individuálne chyby.“

Hosťujúci tréner P. Lupták svojich hráčov po zápase pochválil. „Prišli sme hrať svoju hru, čo sa nám aj darilo. Chceli sme hlavne prehustiť stred poľa, vedeli sme, že domáci sa posilnili. Darilo sa nám vytláčať súpera na kraj ihriska, kde sme ho dobre zdvojovali a nedovolili sme, aby sa k centrovaným loptám dostal Guliga. Vyzdvihol by som bojovnosť, konečne som spokojný.“

Zostava Kľušova: Jánošík – Guman, A. Hricov, Guttek, L. Hricov, Novák, Kamidra (46. Niščák), Adamovič, Guliga, Pillár (86. Priščák), Neščivera (58. Luterančík)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kľušovčania bez bodu