V tomto roku už zápasiť nebude. Vémola: Výsledky sú dosť zlé

Vémolu už dlhšie trápi zranenie.
Vémolu už dlhšie trápi zranenie. (Zdroj: Youtube/Oktagon MMA)
SvetMMA|4. nov 2021 o 21:02 (aktualizované 4. nov 2021 o 21:29)

Vémolov zápas so Samuel Krištofičom sa odkladá.

BRATISLAVA. Karlos Vémola bude mať ešte dlhšiu zápasovú pauzu. Dôvodom je zranenie ruky, ktoré ho trápi už niekoľko mesiacov.

Český zápasník musí kvôli tomu odložiť decembrový duel so Slovákom Samuelom "Pirátom" Krištofičom. Tento súboj mal byť vrcholom podujatia Oktagon 30, ktoré sa bude konať 30. decembra v pražskej O2 aréne.

Organizátori na sociálnej sieti oficiálne potvrdili, že zápas sa na konci tohto roka neuskutoční.

Výsledky sú dosť zlé

Tento rok Vémolovi nevyšiel podľa očakávaní. Nezvyčajne nastúpil iba do jediného zápasu.

S Milanom Ďatelinkom spravil krátky proces, no vlastnou vinou prišiel ešte pred samotným súbojom o titul strednej váhy. Vémola nesplnil váhový limit a promotéri mu odobrali opasok šampióna.

Od marca "Terminátor" nestál v klietke a teraz už je jasné, že v roku 2021 ani ďalší duel na svoje konto nepridá.

Vémolu trápi zranenie ruky, ktoré ho pripravilo aj o letný zápas na Oktagone 25. V titulovom súboji ho nahradil Samuel "Pirát" Krištofič. Slovenský bojovník získal dočasný titul a vydláždil si cestu k Vémolovi. Do hry však znova vstúpilo zranenie.

„Mám výsledky rezonancie mojej ruky, ktoré sú dosť zlé. Nehojí sa to a odumiera. To neznamená, že to nebude skvelý galavečer a Oktagon nenájde skvelú náhradu. Mrzí ma to voči vám všetkým a fanúšikom.

Dostal som ortézu a vôbec potom sa rozhodne čo a ako ďalej s mojou kariérou. Bol by som rád, aby môj prvý zápas po návrate bol s Pirátom, ak si bude pamätať tú dohodu o all-in,“ odkázal Vémola.

Narážal pritom na výzvu, ktoré adresoval svojmu súperovi. Vémola dlho protestoval proti tomu, aby nastupoval do súboja ako vyzývateľ v modrom rohu.

Účasť v zápase podmienil dohodou, že víťaz získa tiež výplatu porazeného muža. Krištofič len pred niekoľkými dňami potvrdil, že výzvu prijal.

Predstavia náhradu

Promotéri Oktagonu avizujú, že hľadajú náhradné riešenie. To by mohli predostrieť divákom už počas tohto víkendu, keď je na programe Oktagon Prime 4 v Pardubiciach.

„Mrzí nás to, ale zdravie je na prvom mieste. Robili sme všetko pre to, aby bol Karlos Vémola v poriadku. Radšej nech ale vynechá jeden zápas a predvedie desať ďalších. Prajeme mu len to najlepšie a čo najrýchlejšie uzdravenie. Už čoskoro predstavíme náhradu.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»V tomto roku už zápasiť nebude. Vémola: Výsledky sú dosť zlé