Kapitán námietku nenapísal, lebo vraj sa im to vráti

Sportnet|11. nov 2002 o 00:00

Košice - Hneď ako sa kapitán 1. FC Rastislav Ďorď vrátil zo šatne rozhodcov, kde bol podpísať zápis o stretnutí, pristavili sme sa pri ňom a

vyzvedali, či napísal námietku na výkon arbitrov, keďže v košickom tábere vládla veľká nespokojnosť s ich výkonom.

"Ťažko sa vyjadrovať k rozhodcom, lebo sa nám to vráti, ako vždy. Ak sme hrali s Interom alebo proti Žiline, tak sa zápas nadstavoval päť minút, teraz, keď boli štyri striedania, rozhodca pridal len minútu, takže z toho vidieť, o čom to je."

Spomínali ste, že sa nechcete veľmi vyjadrovať k rozhodcom, lebo sa vám to vždy vráti. Nemyslíte si, že je to chyba, lebo rozhodcovia si vás podávajú, aj keď sa k nim nevyjadrujete. Veľa toho nemáte čo stratiť. Potom je zbytočné mať ťažké srdce na rozhodcov...

"Proti rozhodcom asi nič nezmôžeme. V prvom rade sa musíme presadiť hrou a dobrým výkonom."

Vydiskutovávali ste si v šatni rozhodcov aspoň sporné okamihy?

"Rozhodca napísal v zápise o stretnutí, že druhý asistent bol napadnutý neznámou osobou. Aspoň tak to vysvetlil a zapísal do zápisu. Ruka pred gólom podľa rozhodcu nebola."

Stretnutie ste však začali veľmi vlažne, hostia mohli už do prestávky rozhodnúť o osude duelu.

"Dosť sa pozmenila zostava. Prvú polhodinu sme hrali zle. Po prestávke sme mali aj my šance, hrali sme dobre. Dvakrát bol faul v šestnástke na Ľuba Gajdoša, rozhodca však jedenástku neodpískal. Nešťastný gól v záverečných minútach, neviem, či už nie po piatykrát, to je už riadna smola."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kapitán námietku nenapísal, lebo vraj sa im to vráti