Home Art squash cup vyhral Stolár

Sportnet|31. okt 2007 o 00:00

V Baldi squash klube v Košiciach sa uskutočnil historicky prvý turnaj D-kategórie pod názvom Home Art squash cup 2007. V tejto kategórii môžu hrať

neregistrovaní hráči a hráči od 101. miesta slovenského rebríčka nižšie. Turnaja sa zúčastnilo 12 hráčov.

KOŠICE. Po bojoch v dvoch skupinách sa do záverečného boja dostali štyria najlepší hráči z každej skupiny. Po zaujímavých zápasoch sa do semifinále dostali Bánoci, Zeťák, Bigoš a Stolár. V prvom semifinále sa stretli Bánoci a Zeťák, vo vyrovnanom zápase sa nakoniec z víťazstva tešil Zeťák, ktorý svojho súpera zdolal tesne 2:1, kde posledný set skončil až po tajbrejku 17:15. V druhom semifinále sa stretli Stolár a Bigoš. Favoritom tohto súboja bol Stolár, ktorý svoju úlohu potvrdil a vyhral hladko 2:0.

Vo finále sa tak stretli Stolár a Zeťák. Prvý set vyhral Zeťák, no v ďalšom bol lepší Stolár, a tak prišiel na rad rozhodujúci set. V tom mal viac síl Stolár, ktorý tak vyhral celý turnaj. V boji o tretie miesto zdolal Bánoci Bigoša 2:0.

"Keďže to bolo prvýkrát, čo sme organizovali tento druh turnaja, mali sme trochu strach, aká bude odozva u hráčov, ale realita prevýšila naše očakávania. Všetci hráči hrali v plnom nasadení a vidieť sa dalo veľa zaujímavých zápasov. Dúfam, že čoskoro sa stretneme na ďalšej podobnej akcii," zhodnotil turnaj hlavný organizátor Tomáš Kozáček.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Home Art squash cup vyhral Stolár