Hokejovú atmosféru spríjemní VSE City Run

Sportnet|28. apr 2011 o 00:00

Hokejoví štamgasti vo "Fan Village" v centre Košíc budú musieť oželieť iba jediný zápas majstrovstiev sveta, na veľkoplošnú obrazovku sa nedostane duel Rakúšanov s Nórmi (v stredu 4. mája).

KOŠICE. Hokejoví štamgasti vo "Fan Village" v centre Košíc budú musieť oželieť iba jediný zápas majstrovstiev sveta, na veľkoplošnú obrazovku sa nedostane duel Rakúšanov s Nórmi (v stredu 4. mája), pretože pri Immaculate bude v tom čase vrcholiť program charitatívneho podujatia VSE City Run. Nezištná pomoc tým, ktorí to potrebujú (tentoraz autistické centrum Rubikon) si zaslúži pozornosť Košičanov a možno trochu uvoľní aj hokejové napätie medzi nie každodennými návštevníkmi nášho mesta.

Organizátori VSE City Run veria, že kolízia termínov ich podujatiu neuškodí, ba môže byť aj prospešná. Ich želaním je prekonať počet aktívnych účastníkov z vlaňajška, keď "turniketmi" prešlo 907 bežcov (v hlavnej kategórii, "prechádzke", či na bežeckom páse), aj keď tromfnúť Spišiakov (kde bolo vlani 1140 účastníkov), nebude vôbec jednoduché. VSE City Run sa teší z roka na rok väčšej popularite, o čom svedčí aj podpora významných osobností športového, kultúrneho či spoločenského diania nášho mesta. Účasť už prisľúbili atléti, hokejisti, futbalisti, vodní pólisti, basketbalistky, orientační bežci, kulturisti, plavci, vodní lyžiari, ba na svoju premiéru sa chystajú aj volejbalistky. Tromfom organizátorov bude líder hokejového majstra HC Košice Peter Bartoš, či dlhoročná opora slovenskej vodnopólovej reprezentácie Karol Bačo, ozdobou štartového poľa zas fitneska Jana Kolbaská, a určite aj hráčky basketbalového tímu Dobrí anjeli Košice, ktoré prídu podporiť dobrú vec po oslavách (verme, že tak bude) ďalšieho majstrovského titulu. Príkladom však chcú ísť aj športovci z novinárskej branže, či ich "vyzývatelia" na bežecký súboj - hovorcovia firiem a inštitúcií. Nepôjde však o víťazstvo na cieľovej páske, vyhrá ten (aspoň symbolicky), komu sa podarí zmobilizovať čo najviac svojich zástupcov do bežeckého pelotónu.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hokejovú atmosféru spríjemní VSE City Run