VIDEO: Vlastný gól ako z komédie. Hviezdy Pittsburghu sa postarali o trapas

Pittsburgh Penguins dostávajú kuriózny vlastný gól.
Pittsburgh Penguins dostávajú kuriózny vlastný gól. (Autor: YouTube / Sportsnet)
Oh my Hockey|23. jan 2024 o 06:43

Penguins prehrali druhý zápas po sebe.

PITTSBURGH. Hokejisti Pittsburghu Penguins podľahli v noci z pondelka na utorok Arizone Coyotes 2:5. Do istej miery tomu pomohli sami.

Na jeden z gólov sa totiž ich súper nemusel ani natrápiť. Stačila nepozornosť a "tučniaci" si ho strelili sami.

VIDEO: Kuriózny vlastný gól Pittsburghu Penguins

V 45. minúte rozhodcovia avizovali, že vylúčia Jasona Zuckera. Penguins tak odvolali brankára, aby mali vyššiu šancu využiť ponúknutú výhodu.

Napokon však puk poslali do nesprávnej bránky. Kris Letang ho v obrannom pásme prihral Jevgenijovi Malkinovi, ktorý ho ale nezachytil a už mu nič nebránilo na ceste do bránky.

"Ó môj Bože," povzdychol si Letang, keď naňho namieril kameraman. Z tohto deficitu sa už Pens nepozbierali a prehrali druhý zápas po sebe.

"Keď sa na to pozriete, moja prihrávka smerovala do rohu. Nešlo to do siete. Ale mal by som to vedieť vyriešiť lepšie. Asi som nemal prihrávať dozadu, keď tam nebol brankár. Myslím, že sa z toho poučím," povedal Letang.

Gól bol pripísaný Lawsonovi Crouseovi. Paradoxne, v čase, keď puk prešiel za bránkovú čiaru, nebol kanadský útočník už ani na ľade

"Videl som takéto veci len na videu, nikdy som nebol pri tom ako hráč. Je to šialené," povedal Alexander Kerfoot z Arizony.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Vlastný gól ako z komédie. Hviezdy Pittsburghu sa postarali o trapas