Prečo prepustili Perryho? Generálny manažér Chicaga prehovoril pred novinármi

Corey Perry.
Corey Perry. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|28. nov 2023 o 23:25

Odmietol prehovoriť o bližších detailoch.

CHICAGO. Klub Chicago Blackhawks v utorok oznámil, že preruší kontrakt s útočníkom Coreym Perrym.

Klub o tom informoval cez oficiálne stanovisko:

"Po internom vyšetrovaní Chicago Blackhawks dospeli k záveru, že Corey Perry sa dopustil správania, ktoré je neprijateľné a v rozpore s podmienkami jeho štandardnej hráčskej zmluvy a interných zásad Blackhawks zameraných na podporu profesionálneho a bezpečného pracovného prostredia."

Rozhodnutie klubu vyvolalo divoké špekulácie. Z nedôveryhodných zdrojov sa dokonca začala šíriť fáma, že Corey Perry mal pomer s matkou draftovej jednotky a spoluhráča Connora Bedarda.

Tú najprv vyvrátili relevantní novinári a potom aj generálny manažér klubu Kyle Davidson, ktorý povedal, že podobné dohady sú "odporné". Krátko po zverejnení informácií odpovedal na otázky médií.

"Nemôžem zájsť do detailov, keďže sú do incidentu zapojení konkrétni zamestnanci. Liga aj hráčska asociácia NHLPA boli o situácii upovedomení. Ide o incident v rámci klubu, aj rozhodnutie klubu," vyjadril sa.

Viackrát zdôraznil, že konkrétnejšie sa vyjadrovať nemôže. Kompetentní poznajú detaily a celú situáciu označil za problém, ktorý vznikol na pracovisku. Odmietol, že by Perry urobil niečo trestné.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Prečo prepustili Perryho? Generálny manažér Chicaga prehovoril pred novinármi