Good Angels prehrali v Poprade štvrtinu, v zápase však dominovali

Senzácia sa nekonala. Good Angels vyhrali v Poprade o 54 bodov.
Senzácia sa nekonala. Good Angels vyhrali v Poprade o 54 bodov. (Autor: Richard Hudeček)
Richard Hudeček|2. feb 2016 o 00:00

Žiadna senzácia sa nekonala. Vysoko favorizované basketbalistky Good Angels Košice triumfovali.

Žiadna senzácia sa nekonala. Vysoko favorizované basketbalistky Good Angels Košice triumfovali v Poprade o 54 bodov.

POPRAD. V 10. minúte svietilo na ukazovateli skóre 0:27 a hrozilo, že BAM Poprad prehrá úvodnú štvrtinu na nulu. Hanbu však domáce dievčatá odvrátili a šnúrou štyroch bodov upravili na 4:27.

„Rešpektujem každého súpera, zvlášť Good Angels, ktorý ale ku nám neprišiel so všetkými svojimi najlepšími hráčkami. V prvej štvrtine sme sa nechali doslova zbiť. Trvalo nám dlho, kým sme sa zobudili. Ja by som sa na ihrisku aj roztrhal. Začať šnúrou 0:27 je hrozné,“ povedal tréner extraligového nováčika BAM Poprad Igor Skočovski.

Boli úseky, ktoré vyzerali dobre

Aspoň čiastkový úspech Popradčaniek je víťazstvo 19:17 v druhej štvrtine.

„Boli tam aj úseky, ktoré vyzerali dobre, začali sme bojovať. Môžeme sa trochu tešiť z toho, že sme vyhrali jednu štvrtinu, no dôležitý je celkový herný prejav, ako to hráčky zvládli. A mňa veľmi štve, že hoci je basketbal kolektívny šport, my hráme príliš individualisticky. Proti takému kvalitnému súperovi je to potom o to ťažšie. Snaha a bojovnosť tam boli, zabrzdila nás ale už úvodná štvrtina,“ zdôraznil popradský kouč.

Škola pre mladé hráčky

Na lavičke domácich chýbala Laura Dubeňová.

„Je chorá, berie antibiotiká. Dúfam, že od budúceho týždňa sa zapojí do tréningového procesu. Mladé hráčky obzvlášť v týchto ťažkých zápasoch zbierajú cenné skúsenosti. Je to pre nich obrovská škola, vidieť a zmerať si sily s tými najlepšími hráčkami,“ dodal Skočovski.

Výsledok – sobota: BAM Poprad – Good Angels Košice 38:92 (23:44), najviac bodov PP: Hadačová 14, Theinerová a Petríková po 7.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Good Angels prehrali v Poprade štvrtinu, v zápase však dominovali