Good Angels hrajú dnes večer v Madride

Doma boli úspešné. V Infiniti aréne vyhrali Košičanky nad Madridom o 18 bodov.
Doma boli úspešné. V Infiniti aréne vyhrali Košičanky nad Madridom o 18 bodov. (Autor: Judita Čermáková)
Sportnet|8. dec 2011 o 00:00

Basketbalistky Good Angels Košice dnes podvečer čaká v C- skupine slovenského majstra zápas so španielskym klubom Rivas Ecópolis Madrid.

V tomto kalendárnom roku odohrajú basketbalistky Good Angels Košice V Eurolige ešte dve stretnutia. Dnes podvečer čaká v C- skupine slovenského majstra zápas so španielskym klubom Rivas Ecópolis Madrid a na budúci týždeň sa v Infiniti aréne stretnú Košičanky s chorvátskym Gospičom. Tím Good Angels má zatiaľ v skupine vyrovnanú bilanciu štyri prehry a štyri víťazstvá.

KOŠICE. Dnes čaká basketbalistky Good Angels Košice mimoriadne náročný zápas. Súper nášho majstra Rivas Ecópolis z predmestia Madridu má svoju kvalitu, hoci je to nevyspytateľný tím.

Lepších dokáže zdolávať a s papierovo slabšími opakovane zakopol. Naposledy totiž prehral s chorvátskym Gospičom.

Košičanky tohto súpera poznajú veľmi dobre. V Infiniti aréne ho v druhom kole po výbornom výkone zdolali o slušných osemnásť bodov.

Výsledky vzájomných duelov hovoria v prospech slovenského klubu. V roku 2009 síce Rivas Ecópolis zdolal Košice 74:58, ale v domácej odvete v polovici decembra už vyhral celok Good Angels 72:61. No a teraz v októbri zvíťazili Košičanky 81:63.

Priamy prenos na DIGI Sport

„Madrid patril pred začiatkom bojov v C – skupine spoločne so Spartakom Moskovská oblasť k favoritom skupiny. Doposiaľ však prehral s nami a dvakrát s Gospičom. Doma sa hráčky španielskeho klubu viac trápia, hoci tam je veľká kvalita. Presvedčivejšie výkony a výsledky zaznamenali u súperov. My u nich nenastúpime s tým, že to len odohráme. Ak by sme zvíťazili, veľmi by sme si pomohli,“ uvedomuje si generálny manažér Good Angels Košice Daniel Jendrichovský, že víťazstvo sa dnes večer očakáva skôr od španielskeho klubu.

Na druhej strane hráčky Good Angels môžu ísť do súboja sebavedomo. Na domácej palubovke sa presvedčili, že po viac ako priemernom výkone môžu byť aj v meraní síl s týmto klubom úspešné. Priamy prenos z duelu v Madride dnes o 17.55 prinesie DIGI Sport.

Pani Anna letela s výpravou

Do Španielska bral náš majster v stredu skoro ráno aj svojho veľkého fanúšika. Vo výprave z Košíc bola aj víťazka tomboly z posledného domáceho duelu s Wislou Krakov. Do Madridu letela spoločne s basketbalistkami Good Angels aj 72-ročná pani Anna Sulačeková. Tá okrem duelu ženského euroligového stretnutia Rivas Ecópolis Madrid – Good Angels uvidí aj mužské euroligové zápolenie medzi domácim Realom Madrid a izraelským klubom Maccabi Electra Tel Aviv.

tt

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Good Angels hrajú dnes večer v Madride