Galatasaray blízko z 17. titulu v tureckej Süper Lig

SITA|5. máj 2008 o 13:41

ISTANBUL 5. mája (SITA) - Futbalisti Galatasarayu Istanbul urobili v nedeľu dôležitý krok k zisku 17. majstrovského titulu v histórii klubu v tureckej najvyššej súťaži, čím by sa v tomto ukazovateli vyrovnali ...

ISTANBUL 5. mája (SITA) - Futbalisti Galatasarayu Istanbul urobili v nedeľu dôležitý krok k zisku 17. majstrovského titulu v histórii klubu v tureckej najvyššej súťaži, čím by sa v tomto ukazovateli vyrovnali obhajcovi cennej trofeje v minulej sezóny Fenerbahce Istanbul. Galatasaray, ktorý má aktuálne na čele tabuľky 76 bodov, dokázal v nedeľu zdolať tretí Sivasspor v divokom zápase 5:3, zatiaľ čo momentálne druhé Fenerbahce sa udržalo v hre o titul po výhre 3:2 nad Genclerbirligi a na svojho mestského rivala stráca tri body.

Zverenci brazílskeho trénera Zica musia dúfať, že na budúci víkend v poslednom kole sezóny 2007/08 dokážu získať tri body na pôde Trabzonsporu a Galatasaray doma prehrá s tímom Genclerbirligi Oftasspor. Ak by sa naplnil takýto scenár, Fenerbahce by do svojej vitríny pridal 18. majstrovský titul v histórii a štvrtý za ostatných päť sezón.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Galatasaray blízko z 17. titulu v tureckej Süper Lig