Hubočan si návrat na Slovensko rozmyslel. Upísal sa cyperskému nováčikovi

Tomáš Hubočan s dresom Karmiotissa FC.
Tomáš Hubočan s dresom Karmiotissa FC. (Autor: facebook/Karmiotissa FC)
Sportnet, TASR|28. júl 2022 o 08:20

Z Omonie Nikózia odchádza ako voľný hráč k nováčikovi.

NIKÓZIA. Bývalý slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan bude pokračovať v kariére na Cypre. Z Omonie Nikózia odišiel ako voľný hráč k nováčikovi najvyššej súťaže Karmiotissa FC.

"Ešte koncom minulého roka, niekedy v decembri, sme s rodinou uvažovali, že sa po sezóne vrátime na Slovensko. Neskôr, v priebehu jari, sme názor zmenili a rozhodli sme sa zostať na Cypre," cituje hráča štvrtkové vydanie denníka Šport.

"Vtedy som ešte nevedel, ako to so mnou bude. Či budem môcť zostať v klube alebo nie. Omonia sa nakoniec rozhodla ukončiť so mnou spoluprácu, ale vôľa zostať v krajine tam stále bola. Chcel som si preto niečo nájsť a nakoniec sa mi to podarilo. Karmiotissa je nováčik najvyššej súťaže, teším sa na pôsobenie v novom tíme," dodal Hubočan.

Tridsaťšesťročný obranca sa v tíme stretne s novým českým trénerom Dušanom Uhrinom mladším, ktorý si dotiahol aj trojicu krajanov - stredopoliara Josefa Hušbauera, obrancu Tomáša Čelůstku a brankára Milana Knoblocha.

Hubočan odštartoval kariéru v Žiline, odkiaľ v roku 2008 prestúpil do Zenitu Petrohrad, hral aj za Dinamo Moskva, Olympique Marseille či Trabzonspor. V drese reprezentácie odohral 73 zápasov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hubočan si návrat na Slovensko rozmyslel. Upísal sa cyperskému nováčikovi