Bývalý hráč Realu kritizuje správanie Viníciusa. Odporúčam mu, aby sa ukľudnil, hovorí

Vinicius Junior.
Fotogaléria (22)
Vinicius Junior. (Autor: TASR/AP)
SITA|7. mar 2024 o 17:09

Mnohí futbaloví experti vnímajú skutočnosť, že hlavný rozhodca Davide Massa z Talianska Viníciusa nevylúčil, ako pochybenie.

BRATISLAVA. Bývalý hráč španielskeho klubu Real Madrid Predrag Mijatovič kritizoval správanie brazílskeho útočníka Viníciusa Júniora v stredajšom odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov.

"Biely balet" si remízou 1:1 s nemeckým tímom RB Lipsko vybojoval postup medzi osmičku najlepších európskych družstiev. Informáciu priniesol španielsky denník Marca.

Srbovi, ktorý si dres španielskeho giganta obliekal medzi rokmi 1996 a 1999 a neskôr pôsobil v klube aj vo funkcii športového riaditeľa, sa nepozdávalo to, ako v 54. minúte Brazílčan obomi rukami chytil obrancu súpera Williho Orbána v oblasti krku.

"Odporúčam mu, aby sa upokojil. Takéto správanie nie je hodné dresu Realu Madrid.

Radím mu, aby našiel spôsob, ako sa upokojiť, inak sa nestane skvelým hráčom," povedal autor víťazného gólu z finále Ligy majstrov v roku 1998 v relácii Carrusel Deportivo.

Mnohí futbaloví experti vnímajú skutočnosť, že hlavný rozhodca Davide Massa z Talianska Viníciusa nevylúčil, ako pochybenie.

Brazílčanovi arbiter udelil iba žltú kartu. "Je to naozaj na polemiku. Ak by ho rozhodca vylúčil, neprekvapilo by ma to.

Myslím si, že po incidente mal byť Vini vystriedaný, pretože ho zalievala frustrácia a hrozilo jeho vylúčenie,“ povedal 55-ročný bývalý útočník.

Fotogaléria: Real Madrid - RB Lipsko (osemfinále, Liga majstrov)

Predrag Mijatovič sa vyjadril aj k osemfinálovej odvete, ktorá prekvapujúco priniesla hernú prevahu Lipska.

Zverenci trénera Marca Roseho Madridčanov výrazne prestrieľali a v samom závere neboli ďaleko od toho, aby si vynútili predĺženie.

Za stavu 1:1 trafil Dani Olmo do konštrukcie bránky domácich. "Nepamätám si takýto zápas v podaní Realu Madrid.

Za to, že v Lige majstrov ešte "žijú", môžu vďačiť Bohu. Lipsko bolo lepšie. V domácej lige získajú titul, to áno, ale obávam sa, že v Európe to na ich triumf nevyzerá,“ uzavrel Mijatovič.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Bývalý hráč Realu kritizuje správanie Viníciusa. Odporúčam mu, aby sa ukľudnil, hovorí