Hrozivé správy z Francúzska. Škriniarovi hrozí operácia, môže prísť aj o EURO

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: Reuters)
SITA|4. jan 2024 o 14:49

Slovenský reprezentačný stopér sa zranil v stredajšom súboji proti Toulouse (2:0).

BRATISLAVA. Slovenskému futbalovému reprezentantovi Milanovi Škriniarovi údajne hrozí predčasný koniec sezóny, ktorý by ho mohol pripraviť aj o majstrovstvá Európy v Nemecku.

Skúsený 28-ročný stopér z francúzskeho tímu Paríž Saint-Germain sa totiž zranil v stredajšom súboji o francúzsky Superpohár, z víťazného duelu proti Toulouse (2:0) sa z ihriska porúčal v 71. minúte.

Podľa webu rmcsport.bfmtv.com si poranil ľavý členok a hrozí, že sa nevyhne operácii.

"Všetko smeruje k niekoľkomesačnej absencii... a možno aj ku koncu sezóny. Je to tvrdá rana pre PSG pred druhou polovicou ročníka, v ktorej ju čaká aj osemfinále Ligy majstrov proti Realu Sociedad," uviedol spomenutý portál.

Hlavný kouč Luis Enrique po skončení duelu nemal detaily o stave slovenského beka.

"Neviem nič o jeho zranení, ale nejde o nič neškodné. Určite nebude k dispozícii v najbližších dueloch," povedal španielsky tréner na lavičke PSG. Škriniar je súčasťou parížskeho klubu od leta 2023, predtým hral v Taliansku za Inter MIláno.

Majstrovstvá Európy sa uskutočnia od 14. júna do 14. júla. Slováci sa predstavia v základnej E-skupine a prvý súboj absolvujú 17. júna proti Belgičanom.

O štyri dni neskôr ich čaká duel proti úspešnému v play-off (Bosna a Hercegovina, Ukrajina, Izrael alebo Island) a o ďalších päť dní stretnutie proti Rumunom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Hrozivé správy z Francúzska. Škriniarovi hrozí operácia, môže prísť aj o EURO