Ukrajinci nás porazili na ihrisku aj na tribúne (podcast Spoza piva)

Stanislav Lobotka a Oleksandr Zubkov v súboji o loptu v zápase Slovensko - Ukrajina v skupine E na EURO 2024 (ME vo futbale).
Stanislav Lobotka a Oleksandr Zubkov v súboji o loptu v zápase Slovensko - Ukrajina v skupine E na EURO 2024 (ME vo futbale). (Autor: TASR/AP)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|26. jún 2024 o 15:50

Podcast Spoza piva prináša novú, svoju jubilejnú 80. epizódu. V najnovšej epizóde sa chalani Timo a Samo bavili primárne o tom, ako to vyzerá naživo priamo v dejisku európskeho šampionátu.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Samo totiž cez uplynulý víkend vycestoval do Nemecka, aby nasal atmosféru EURO 2024 a podporil našich Sokolov v boji proti Rumunsku. Zážitkami tak okorenil najnovšiu epizódu tak, že Timo sa nestačil čudovať, niekedy ani vyjadrovať.


Okrem zápasu Slovenska sme riešili aj ostatné prekvapenia a zápasy. Zatiaľ čo Samovi temer vypadol čierny kôň z Maďarska, Timove predikcie, ako väčšinu času, tiež nevychádzajú. 

V najnovšej epizóde Spoza piva sa dozviete aj:

  • Čo si Samo všimol v Nemecku?
  • Prečo sme prehrali proti Ukrajine na ihrisku aj na tribúnach?
  • Čo nás v týždni najviac prekvapilo?

Povenovali sme sa aj našej klasickej téme, a síce, že slovenskí komentátori na EURE majú tendenciu v každom zápase utrúsiť nejakú tú chybu, ktorá potom rezonuje médiami. 

Tak či onak, všetky oči sa sústredia na stredu a 18:00, kedy Slovensko odohrá najdôležitejší zápas EURA, proti Rumunsku.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2024»Ukrajinci nás porazili na ihrisku aj na tribúne (podcast Spoza piva)