Sánchez pri debute za United dvakrát asistoval. Skvelo sme doplnili mužstvo, tvrdí Mourinho

Alexis Sanchez (uprostred) skvelo doplnil tím Manchestru United.
Alexis Sanchez (uprostred) skvelo doplnil tím Manchestru United. (Autor: TASR/AP)
SITA|27. jan 2018 o 11:49

Pripravil úvodné dva presné zásahy.

YEOVIL. Čilský útočník Alexis Sánchez sa vo svojej premiére v drese anglického futbalového klubu Manchester United prezentoval dvomi gólovými prihrávkami.

United triumfovali v piatkovom dueli šestnásťfinále Anglického pohára (FA Cup) na ihrisku Yeovilu vysoko 4:0 a zabezpečili si postup do ďalšej fázy najstaršej pohárovej súťaže sveta.

Dvadsaťdeväťročný prírastok v šatni United, ktorý pred niekoľkými dňami prestúpil z Arsenalu Londýn, pripravil úvodné dva presné zásahy z kopačiek Marcusa Rashforda a Andera Herreru.

"Sme zaňho naozaj radi. Je to fantastický hráč. Budeme sa snažiť, aby sa mu tu páčilo," povedal druhý menovaný.

Pozrite si momentky zo zápasu Yeovil - Manchester United: fotogaléria

27.1.2018

Sánchez pobudol na trávniku štvrtoligistu do 72. min. Po jeho odchode United v koncovke duelu ešte prikrášlili skóre, presadili sa Jesse Lingard a Romelu Lukaku.

"Súhlasím s Anderom, vďaka Alexisovi sme skvelo doplnili mužstvo. Máme teraz fantastických hráčov do ofenzívy, s ním sme nadobudli aj trochu viac skúseností. Predviedol to najmä pri druhom góle," nadviazal portugalský kouč Manchestru United José Mourinho.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»FA Cup»Sánchez pri debute za United dvakrát asistoval. Skvelo sme doplnili mužstvo, tvrdí Mourinho