Ferguson verí, že Manchestru United sa bude proti silným tímom dariť

SITA|30. aug 2009 o 14:04

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Alex Ferguson verí, že sobotňajšie ligové víťazstvo jeho zverencov nad Arsenalom (2:1) vyslalo všetkým súperom správu o sile jeho tímu.

LONDÝN.

Mužstvo z Old Traffordu získalo v minulej sezóne tretí titul v Premier League v rade, v stretnutiach proti ďalším dvom tímom z tzv. "veľkej štvorky", Liverpoolu a Arsenalu, sa mu však až tak nedarilo. FC Liverpool aj so slovenským obrancom Martinom Škrtelom zdolal United dvakrát, Arsenalu sa podarilo uchmatnúť Manchestru 4 body. Škótskeho kouča preto potešilo víťazstvo nad Arsenalom v 4. kole anglickej ligy.

"Ak prehrávate 0:1 s tímom ako je Arsenal, je pre vás veľmi ťažkou úlohou zvíťaziť," uviedol 67-ročný rodák z Glasgowa Ferguson a dodal: "Museli sme sa zlepšiť. Za náš výkon v druhej polovici stretnutia sme si však zaslúžili vyhrať. Hráči vedia, že triumfovať v takýchto dueloch je veľmi dôležité. V predchádzajúcej sezóne sme s Arsenalom prišli o štyri body, s Liverpoolom dokonca o všetkých šesť. Teraz sme proti týmto veľkým tímom začali lepšie. Snáď sa nám proti nim bude dariť aj naďalej." Arsenal prišiel prehrou s Manchestrom United o prvé body v novom ročníku anglickej ligy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Ferguson verí, že Manchestru United sa bude proti silným tímom dariť