Fanúšička napiekla hokejistom aj olympijské lokše. Nepomohlo

Sportnet|28. feb 2010 o 16:30

Svoj odkaz prosterdníctvom služby citatelia.sme.sk pridali aj desiatky Slovákov žijúcich nielen doma, ale po celom svete.

Svoj odkaz prostredníctvom služby citatelia.sme.sk pridali aj desiatky Slovákov žijúcich nielen doma, ale po celom svete.

Keďže sa zo Slovenska inak nedalo, dávali fanúšikovia svoj názor na hokej najavo aspoň cez web. A emócie a názory boli rozdielne.

Čitateľ, ktorý sa podpísal ako Laco, pridal na stránku citatelia.sme.sk ostrú kritiku pomerov na čele nášho hokeja. Jaroslav zo Zvolena si zasa myslí, že takto sa bojuje za národnú hrdosť, nie zákonom o povinnom spievaní hymny. Tomášovi zo Svätého Jura patrí medzi desiatky tých, ktorí sa dušovali, že ani záverečná prehra nepokazila dojem so skvelého turnaja. Napokon, podobne hlasovali čitatelia aj v ankete.

Jeden z čitateľov ešte v sobotu zaveršoval, že ak nás Fíni nabijí, tak že si to odnesie jeho Nokia. Patrik napísal, že nijaké reči o starcoch na olympiáde v našom výbere nemali miesto, pre Moniku sú hokejisti aj tak zlatí a Simona dokonca zavinšovala po anglicky.

kena.jpg

Viacerí pridali aj fotky. Mária hokej pre slabý signál len čítala cez online prenos sme.sk v Keni, no aspoň odtiaľ poslala fotku. Nebol to zďaleka jediný pozdravov od Slovákov z celého sveta. Najčastejšie chodili z Írska, USA, Fínska či Austrálie.

lokse.jpg

Pätnásťročná Didza hokejistom napiekla špeciálne olympijské lokše.

dcera.jpg

Do hokejovej reprezentácie žien možno v budúcnosti pribudne aj táto ešte dnes malá fanúšička. Jej mama tvrdí, že spolu pozerali hokej cez olympiádu každé ráno.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Fanúšička napiekla hokejistom aj olympijské lokše. Nepomohlo