Detské choroby ustupujú, výhľad je dobrý

Sportnet|30. sep 2015 o 00:00

Prvá hokejová liga šliape na plný plyn. Hokejisti MHK Bemaco už mohli hrať až sedem zápasov. Hrali iba šesť.

Prvá hokejová liga šliape na plný plyn. Za necelé tri týždne sa v nej odohralo šesť kôl; hokejisti MHK Bemaco už mohli hrať až sedem zápasov.

Hrali iba šesť, stretnutie s Výberom SR 20 sa neuskutočnilo pre problémy s ľadom na humenskom zimnom štadióne.

Kontumačná prehra 0:5 je z hľadiska bilancie v tomto prípade druhoradá. Bemaco mohlo prehrať aj na ľade, ale čo je dôležitejšie, humenský fanúšik bol sklamaný, že prišiel o zážitok z dobrého hokeja a tiež o jedinečnú šancu vidieť hrať mladú slovenskú reprezentáciu.

Keď sa na úvod prvoligovej sezóny pozeráme očami diváka z Horného Zemplína, viac, než niektoré výsledky hokejistov Bemaca, ho mrzia práve technické problémy pripravenosti štadióna v Humennom.

Neodohrané prípravné stretnutie s Michalovcami a majstrovské s dvadsiatkou, výpadok elektriny, chabé ozvučenie, zdĺhavá montáž vypadnutého plexiskla, to sa nestávalo v minulosti ani pri 2. lige.

Je pravda, že sa kde–čo môže nepredvídané stať aj v Humennom, aj inde, ale keď sa nepríjemnosti dejú často, už má verejnosť podozrenie, už má o čom rozprávať. Chvalabohu, so Senicou sa už nič zlé na ujmu mena Humenného neudialo.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Detské choroby ustupujú, výhľad je dobrý