Debut Jána Kozáka na ličartovskej lavičke sa odkladá

Sportnet|18. okt 2004 o 00:00

Ličartovce Očakávaný debut Jána Kozáka (na snímke) na ličartovskej lavičke sa v sobotu pri Slnečných jazerách v sobotu nekonal. Výprava futbalistov

FC Steel Trans pricestovala do Senca na zápas s miestnou druholigovou Kobou už v piatok. Na trávniku Národného tréningového centra sa však druholigový futbal na druhý deň nehral. Plány skrížilo počasie. Nový ličartovský kormidelník cestoval na stretnutie jedenásteho kola do Senca plný očakávaní. Tie sa nakoniec vinou neregulárneho terénu, pre ktorý bol zápas preložený na stredu 27.novembra, nenaplnili.

"Iste, mužstvo sme pripravovali na to, aby v Senci po čo najlepšom výkone uspelo. Prestávka v súťaži bola dlhá a na zápas s Kobou sme sa tešili všetci. Ja osobne aj preto, že v Senci je teraz pekný štadión, dobré mužstvo. Takže som žil v očakávaní kvalitného futbalu. Počasie ale spravilo svoje. Podľa mňa by sa aj bolo dalo hrať, ale samotnému futbalu by behanie po nasiaknutom trávniku sotva prospelo. Stav ihriska sme rešpektovali a po dohode s domácimi funkcionármi dohodli a jeho odložení. Škoda, dva týždne bez majstrovského stretnutia je dlhá doba," povedal včera predpoludním tréner Ján Kozák. Výprava FC Steel Trans Ličartovce pricestovala do dejiska stretnutia už v piatok. Vari už v tom čase ste vycítili, že osud zápasu je počasím ohrozený? "Aj v piatok síce pršalo, ale nejaký katastrofický scenár to neveštilo. V sobotu dopoludnia dážď zosilnel. V NTC pokladali nový trávnik. Zrejme nie najkvalitnejšie, pretože ten vodu nejako neprepúšťal a tá vytvárala veľké kaluže. Niečo nové, neodskúšané…" Zaužívaný mikrocyklus narušilo teda počasie a možno pod neuskutočnený zápas sa podpísal aj ľudský faktor. To je však už otázka pre iných. Vy sa ste sa museli s realitou vyrovnať a prispôsobiť sa jej. "Sme tu od toho, aby sme mužstvo znovu čo najlepšie pripravili na najbližší zápas. Ten nás čaká tento utorok v Slovenskom pohári s Ružomberkom. Do Ličartoviec zavíta popredné prvoligové mužstvo, ktoré zrejme priláka aj početnú divácku kulisu. Vynasnažíme sa mu byť dobrým súperom."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Debut Jána Kozáka na ličartovskej lavičke sa odkladá