Ďalší príval nálady

Sportnet|24. sep 2007 o 00:00

Bezgólovú remízu z domáceho súboja s Gemerčanmi chceli hráči MFK Košice B odčiniť na ihrisku v Šali. To im aj vyšlo a ďalší zmierlivý výsledok bol

tentoraz ich úspechom.

KOŠICE. Hoci bod zachránili naši až v hodine dvanástej, predsa mohli dokonca i vyhrať. Mali totiž príležitosti na strelenie viacerých gólov.

Prvý polčas tak, druhý inak

"Viac než bod sme ani nechceli," komentoval s nadhľadom rezultát Stanislav Smrek, jeden z najlepších hráčov v tíme rezervistov. Podľa odborníkov práve obrana na čele s brankárom Giertlom stála na pevných nohách. Nebyť toho, mohol byť do prestávky náskok hostiteľov vyšší než 1:0. "Spoliehali sme sa na to, že súperovi sa doma nedarí, ale verili sme aj vo vlastné schopnosti. Do prestávky nás ale hostitelia trochu pritlačili, no po zmene strán sme udávali tempo my, zobrali sme scenár do vlastných rúk. " Podľa Smreka gólman hostí zabránil minimálne dvom gólom. Jeho zákroky označil za fantastické. Po inkasovanom góle, ktorý padol po nedorozumení a zaváhaní, si Košičania hovorili, že netreba podľahnúť panike. Do druhej časti vybehli zverenci trénera Gejzu Farkaša ako vymenení.

Mohli i vyhrať

Hoci druhý stopér Kováč vyrovnával tesne pred koncom po rohovom kope a perfektnom nabehnutí (to sa nestalo po prvý raz, že naši skórovali v poslednej fáze zápasu), predsa na strane MFK B boli i iné možnosti. "Aj za stavu 1:1 sme boli blízko k tomu, aby sme poslali loptu do siete ešte raz," dodal S. Smrek, ktorý pripomenul, že nálada v tíme je výborná a táto remíza ju znovu iba umocnila. Nuž, naozaj béčkari sú už v inej pozícii než pred rokom a veria si proti komukoľvek.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Ďalší príval nálady