Ďaloga mal podpísať zmluvu s Kazaňou, v Sparte o ničom nevedia

Marek Ďaloga si oblieka aj reprezentačný dres na majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave.
Marek Ďaloga si oblieka aj reprezentačný dres na majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave. (Autor: TASR)
TASR|6. máj 2015 o 13:54

Do rúk športového vedenia Sparty zatiaľ neprišli žiadne oficiálne dokumenty týkajúce sa jeho prípadného odchodu, uviedla Sparta na oficiálnom facebookovom profile.

MOSKVA. Slovenský reprezentačný obranca Marek Ďaloga by mal hrať v KHL v drese Ak Bars Kazaň. Účastník MS v Prahe a Ostrave sa do Ruska sťahuje zo Sparty Praha, informoval ruský portál championat.com.

Klub na svojej oficiálnej stránke potvrdil, že s Ďalogom podpísal dvojročný kontrakt.

Sparta však doteraz neobdržala žiadne oficiálne dokumenty týkajúce sa jeho prestupu. S českým klubom mal obranca platný kontrakt.

"V priebehu dňa sa v médiách objavili informácie o podpise zmluvy Mareka Ďalogu v Kazani," uviedla Sparta na svojom oficiálnom facebookom profile.

"Aktuálna situácia je taká, že záujem o tohto slovenského obrancu je enormný nielen z menovaného klubu, ale do rúk športového vedenia Sparty zatiaľ neprišli žiadne oficiálne dokumenty týkajúce sa jeho prípadného odchodu."

Odchovanec HKM Zvolen pôsobil v českej extralige uplynulé tri sezóny - dve v Pardubiciach a jednu v Sparte. V drese pražského klubu nazbieral v skončenom ročníku v základnej časti v 48 dueloch 24 bodov (6+18).

V play-off pridal jednu asistenciu v desiatich stretnutiach.

Marek Ďaloga sa strelecky presadil aj na šampionáte v Česku.

marek.gif

So Spartou mal podpísanú dvojročnú zmluvu - v uplynulých mesiacoch sa však ocitol v hľadáčiku klubov zámorskej NHL i popredných tímov KHL.

V apríli to potvrdil športový manažér Sparty Patrik Martinec s tým, že Ďaloga môže odísť z klubu za predpokladu vyplatenia odstupného.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Ďaloga mal podpísať zmluvu s Kazaňou, v Sparte o ničom nevedia