D. Kapráľ v Michalovciach skončil

Sportnet|7. okt 2004 o 00:00

Michalovce Skúsený futbalový harcovník Dušan Kapráľ už nie je manažérom ŠK Zemplín Michalovce. V radoch ambiciózneho nováčika druhej ligy nepôsobí

už vyše týždňa, no pravda o jeho odchode vyšla na povrch až počas tohto týždňa. Táto informácia je prekvapujúcejšia o to, že Michalovciam patrí v tabuľke momentálne skvelá druhá priečka a klubu sa po každej stránke darí. "Ani mne sa neodchádza ľahko, práve teraz sú Michalovce na svojom vrchole za posledné roky. Som rád, že som im aj ja pomohol dostať sa na čelo druhej ligy. Dôvodom môjho odchodu z postu manažéra klubu je fakt, že som si našiel nové zamestnanie. Je omnoho stabilnejšie, takže som dlho nerozmýšľal. S prezidentom klubu Jaroslavom Bovanom sme sa nerozišli v zlom, napokon naďalej spolupracujeme, ale už v inej rovine," povedal na margo odchodu z Michaloviec Dušan Kapráľ, ktorý do tohto klubu prišiel začiatkom tohto roku.

K zmene na poste manažéra klubu sa vyjadril aj prezident ŠK Zemplín Jaroslav Bovan. "Rešpektujem jeho rozhodnutie a na novom pôsobisku mu želám veľa šťastia. Jeho povinnosti prevzal na seba pracovník nášho klubu a dlhoročný michalovský hráč Ladislav Očvár. Veríme, že nadviaže na prácu svojho predchodcu a klub bude aj vďaka nemu naďalej úspešný," dodal šéf michalovského klubu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»D. Kapráľ v Michalovciach skončil