Centralisti vybojovali štyri cenné kovy

Vybojovali štyri kovy. CKK Poprad v Trnave nesklamal.
Vybojovali štyri kovy. CKK Poprad v Trnave nesklamal. (Autor: CKK)
Richard Hudeček|17. dec 2016 o 00:00

V konkurencii 57 klubov z celého Slovenska sa umiestnili na 19. pozícii.

POPRAD. V Trnave sa uskutočnili majstrovstvá Slovenskej republiky v karate mladších dorastencov, kadetov, juniorov a starších juniorov.

V konkurencii 57 klubov z celého Slovenska sa Central karate klub Poprad umiestnil na 19. pozícii. Centralisti si do Popradu doniesli spolu štyri medaily (2 striebra, 2 bronzy).

Súťaž bola tradične otvorená disciplínou kata. Do boja o tretie miesto sa dostala Nikola Bušovská v kategórii kata kadetky a Ema Paľová v kategórii kata staršie juniorky, ale svojim súperkám podľahli a umiestnili sa na štvrtej priečke. V súťažnej disciplíne kata družstvá kadetky v zložení Paľová, Nedoroščíková, Bušovská skončili na druhom mieste.

Ďalej sa pokračovalo športovým zápasom kumite, kde si v kategórii kumite staršie juniorky do 55 kg vybojovala Jana Kromková tretie miesto.

„V kategórii starších junioriek do 68 kg sa vicemajsterkou Slovenskej republiky stala Ema Paľová. Taktiež mužské zastúpenie prinieslo cenný kov do Popradu. Postaral sa o to Andrej Skokan v kategórii kumite juniori nad 76 kg. Do bojov o bronz sa dostali Kristián Kotlár, Peter Lacko a Zoja Paľová, ale, žiaľ, sa im na medailu nepodarilo siahnuť a tak sa umiestnili na štvrtej priečke,“ bilancovala Ivana Kucová z Central karate klubu Poprad.

Z výsledkov: KATA družstvá – 2. miesto: Zoja Paľová, Zuzana Nedoroščíková, Nikola Bušovská, KUMITE – 2. miesto: Ema Paľová, 3. miesto: Jana Kromková, Andrej Skokan.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Centralisti vybojovali štyri cenné kovy