Betliar si na začiatok odvety ešte počká

R. Klinko odišiel z Gemerskej Hôrky na hosťovanie do Krh. Dlhej Lúky.
R. Klinko odišiel z Gemerskej Hôrky na hosťovanie do Krh. Dlhej Lúky. (Autor: Karol Csobádi)
Sportnet|3. apr 2014 o 00:00

Zimná prestávka sa práve skončila aj pre šiestoligistov z Gemera a na programe boli generálky pred jarnou odvetou.

Zimná prestávka sa práve skončila aj pre šiestoligistov z Gemera a na programe boli generálky pred jarnou odvetou, ktorá štartuje prvý aprílový víkend.

ROŽŇAVA. Z pätice gemerských mužstiev sa do bojov o majstrovské body v nastávajúcom 16. kole zapojí iba štvorica.

Gemerská Poloma v derby privíta Dobšinú, Gemerská Hôrka sa predstaví v Kokšov Bakši a do Košickej Novej Vsi cestujú Podhradčania.

Počas jesene zo súťaže Košicko - gemerskej šiestoligovej skupiny odstúpilo Vyšné Opátske B a tak mužstvo Tatrana Betliar bude mať o týždeň predĺžené prípravné obdobie.

„Uplynulú nedeľu sme odohrali posledný zápas v príprave proti Lipovníku, ktorý pred dvoma sezónami taktiež v polčase vystúpil zo súťaže. Káder nebol kompletný z rôznych príčin. Teraz si dáme dva týždne voľno. Chlapci sa potrebujú ešte zotaviť aj zo zranení, ale na prvý majstrák, na ktorý pocestujeme do Gemerskej Hôrky, verím, že budeme v plnej sile,“ povedal vedúci mužstva Tatran Betliar Pavol Letanovský. Lipovník vyhral v tomto zápase 5:4.

Netradičná generálka

Futbalisti Krh. Podhradia absolvovali generálku v domácom prostredí.

„Generálku sme absolvovali proti nášmu ligovému dorastu, ktorý v jeseni postúpil z okresnej súťaže na regionálne trávniky. Bol to zaujímavý duel, ktorý sme vyhrali 5:3. Na polročné hosťovanie do Gemerskej Polomy sme uvoľnili Matúša Mésznera a zo Štítnika získali na prestup Zorana Zdechovana,“ informoval o novinkách predseda klubu FK Krh. Podhradie Štefan Kún.

Gemerská Hôrka odohrala generálku s Kráľom, ktorú vyhrala v pomere 4:1 a Dobšinčania zdolali Jelšavu 7:0. V mužstve Gemerskej Hôrky v odvete neuvidíme R. Klinka, ktorý odišiel na hosťovanie do Krh. Dlhej Lúky.

Ostali bez generálky

Futbalisti Gemerskej Polomy ostali bez generálky.

„V pláne bolo odohrať zápas s Plešivcom alebo Štítnikom, ale tieto mužstvá už vstúpili do jarnej odvetnej časti okresných futbalových majstrovstiev. Tak sme ostali bez súpera. Uvažovali sme odohrať zápas s naším dorastom podobne ako Podhradčania, ale nakoniec sa dohodlo, že budú iba tréningové jednotky,“ uviedol jeden z trénerskej dvojice Július Benedik.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Betliar si na začiatok odvety ešte počká