Bednarčík si pochutnal na Hranovnici

Štvorgólový strelec. Bednarčík dáva jeden zo svojich presných zásahov.
Štvorgólový strelec. Bednarčík dáva jeden zo svojich presných zásahov. (Autor: riso)
Sportnet|13. aug 2012 o 00:00

Až nečakane hladko si poradili futbalisti popradskej rezervy v derby VI. ligy Podtatranskej s Hranovnicou. Domáci tím zdolal svojho súpera presvedčivo 6:0.


POPRAD-VEĽKÁ. Hostia ako-tak odolávali iba v prvom polčase, po ktorom prehrávali 0:1. Po zmene strán sa však ich herná koncepcia zrútila ako domček z karát, čoho výsledkom bolo ďalších päť inkasovaných gólov.

„Po prvom polčase to vyzeralo ešte celkom nádejne. Držali sme s domácimi krok, no v druhej polovici sme odišli kondične. So súperom sme chceli hrať otvorenú partiu, čo sa nám po obrátke nevyplatilo. Určite sme tu nechceli prehrať takto vysoko, svoje mužstvo prakticky nemám za čo pochváliť. V prvom polčase sme si vypracovali nejaké šance, no neskórovali sme. Z nášho pohľadu to bolo zlé do ďalšieho priebehu zápasu. V úvode druhého polčasu sme inkasovali rýchle dva góly a to sa už potom ťažko otáčalo,“ povedal hrajúci tréner Hranovnice Jaroslav Kaprál.

„Za domácich nastúpilo aj pár hráčov z A-mužstva a tí boli veľmi zdatní takticky, technicky aj kondične. Úvod do novej sezóny nám nevyšiel. Po dvoch prehrách teraz musíme zabrať doma s Margecanmi a vyhrať.“

Bednarčíkove štyri kúsky

Svoje nesporné kanonierske schopnosti opäť preukázal popradský útočník Lukáš Bednarčík. Na víťazstve 6:0 sa podieľal štyrmi presnými zásahmi.

„Bolo to dnes super, s chuťou. Som veľmi rád, že mi to tam padlo a hneď štyrikrát. Je to ale zásluha celého mužstva, s ktorým bola radosť hrať. V prvom polčase ešte súper hrýzol, pokiaľ vládal, potom už ale odišiel kondične,“ uviedol hrdina včerajšieho súboja.

Ako osobne vníma tú skutočnosť, že za popradské B-mužstvo budú v tejto sezóne striedavo nastupovať aj hráči z „áčka“? „Určite je to pre nás zvýšená konkurencia, no na druhej strane je to ale potom radosť hrať, lebo to mužstvo funguje a všetko ide ako má,“ poznamenal Bednarčík, ktorý určite bude musieť za svoje štyri kúsky prispieť v kabíne do spoločnej kasy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bednarčík si pochutnal na Hranovnici