Basketbalistky Popradu sú pri chuti

Sú vo forme. Popradčanky vyhrali pod Urpínom aj pod Zoborom.
Sú vo forme. Popradčanky vyhrali pod Urpínom aj pod Zoborom. (Autor: MK)
Richard Hudeček|28. feb 2017 o 08:58

Popradčanky potvrdili formu pod Zoborom. Predtým sa radovali aj pod Urpínom.

POPRAD. Basketbalistky extraligového BAM Poprad vyhrali už tretí zápas v rade. Po triumfe na Slovane Bratislava uspeli aj v stredu v Banskej Bystrici a v sobotu v Nitre.

V Banskej Bystrici rozhodli duel vo svoj prospech v poslednej štvrtine, ktorú vyhrali 13:2. Nitre vrátili ostatnú domácu prehru z Arény Poprad.

„Bol to bojovný zápas s veľkým počtom chýb. Začiatok bol v našej réžii, ale potom Nitra zagresívnila obranu, čo je u nej typické, a trošku sme hrali zbrklo. Domáce išli zaslúžene do vedenia. V druhom polčase to bolo naopak, my sme hrali veľmi dobre, poradili sme si s presingom, s vysunutou obranou a dali sme pár ľahkých košov. V náš prospech možno trošku rozhodli skúsenosti. Druhý polčas bol z našej strany veľmi dobrý. Osobitne by som pochválil Luciu Hadačovú. My sme chceli vrátiť súperovi prehru z nášho domáceho zápasu. U nás hrala Nitra dobre a zaslúžene vyhrala, dnes to bolo naopak,“ povedal po triumfe pod Zoborom tréner BAM Poprad Milan Černický.

Výsledky – streda: B. Bystrica – BAM Poprad 38:51 (26:29), najviac bodov PP: Hadačová 14, Filičková 12, Theinerová 5, sobota: Nitra – BAM Poprad 54:60 (34:28), najviac bodov PP: Hadačová 18, Ivančáková 11, Kudličková, Husárová po 8.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Basketbalistky Popradu sú pri chuti