Bardejov dal v Michalovciach šesť gólov

Sportnet|30. jan 2015 o 00:00

V 42. kole 1. hokejovej ligy šláger kola odohrali v Zemplíne, kde Dukla Michalovce prehrala s Bemaco HC 46 Bardejov 3:6.



BARDEJOV. Bardejovčania usilovne pilujú formu do nadstavbovej časti, tréner Miroslav Ihnačák sa snaží o vylepšenie kondície, korčuľovania, no dobrým ťahom sa javí aj preskupenie hráčov.

„Do 12. min. sme inkasovali dva góly, ale v závere sme mali dosť dobré šance na vyrovnanie. Chlapci začali viac korčuľovať s pribúdajúcimi minútami. Šťastie prišlo až v ďalších častiach zápasu. Som rád, že sa presadili všetky štyri formácie, dávali góly. Každé preskupenie hráčov má význam, lebo každý súper je iný, ináč sa darí hráčom. Štyri útoky hrali dobre, Cút i Baláž odohrali včera dobrý zápas,“ povedal Ihnačák.

Marcel Baláž dal svoj pätnásty gól, čo ho s 25 asistenciami posunulo do prvej desiatky produktivity. Derby si užíval, ako sa patrí, veď hral doma.

„Som Zemplínčan, s hokejom som začínal v Trebišove, a tak cesta domov po zápase bola krátka, som spokojný. Sme radi, že sa derby vydarilo, aj keď sme prehrávali 2:0, no vyrovnali sme sa s tým hneď v úvode 2. tretiny, Rado Cútt dal dva góly. Pozitívne je, že sme dokázali zvrátiť nepriaznivý výsledok. Vedeli sme, že sa musíme presadiť v súbojoch jeden na jedného v ich obrannom pásme, vytvoriť si šance a gólovo zakončiť. Dôležitý bol gól tretej formácie z hokejky Hričinu na 3:4. Išli sme do vedenia, presadil sa aj štvrtý útok, myslím si, že každý útok zahral veľmi dobre. Podali sme dobrý kolektívny výkon, získali sme sebavedomie a pre takéto výsledky sa oplatí hrať hokej.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bardejov dal v Michalovciach šesť gólov