Artmédia sa lúčia prehrou

Sportnet|3. okt 2007 o 00:00

Panathinaikos - Artmedia 3:0 (2:0)Futbalistom petržalskej Artmedie sa nepodarilo otočiť nepriaznivý vývoj dvojstretnutia 1. kola hlavnej súťaže

Panathinaikos - Artmedia 3:0 (2:0)

Futbalistom petržalskej Artmedie sa nepodarilo otočiť nepriaznivý vývoj dvojstretnutia 1. kola hlavnej súťaže Pohára UEFA 2007/2008 s Panathinaikosom Atény a po prehre v odvetnom zápase sa definitívne rozlúčili s účinkovaním v tohtosezónnej edícii európskeho pohára č. 2.

ATÉNY. Prvý zápas sa pred dvoma týždňami skončil víťazstvom Grékov 2:1 a pred odvetou na horúcej balkánskej pôde sa tak často skloňovalo slovo zázrak. Ten sa však napokon nekonal, keďže úradujúceho slovenského vicemajstra "zarezal" Papadopoulos dvoma presnými zásahmi (prvý bol z jedenástky) pred koncom prvého dejstva. Tieto okamihy navyše znamenali aj červenú kartu pre stopéra Buráka a pred druhým polčasom tak stála pred oslabenými zverencami trénera Vladimíra Weissa ťažká úloha streliť až tri góly. Ich nádeje definitívne zmaril opäť Papadopoulos z ďalšieho, veľmi prísne nariadeného pokutového kopu v 74. min. Skúsení hráči Panathinaikosu si nadobudnutý náskok už s prehľadom postrážili a môžu sa tak tešiť na zaujímavé duely v skupinovej fáze Pohára UEFA.

Góly: 45., 45.+ a 74. Papadopoulos (prvý a tretí z 11 m), ŽK: 18. Roméro, 69. Nilsson - 26. Čišovský, 28. Obžera, 73. Hýll, ČK: 44. Burák (Artmedia), rozhodovali: Serge Gumienny - Walter Vromans, Mark Simon (všetci Belg.), 6197 divákov.

(sita)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Artmédia sa lúčia prehrou