Alex Ferguson nechce Sola Campbella

SITA|11. dec 2009 o 16:12

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sir Alex Ferguson poprel správy o záujme angažovať stopéra Sola Campbella.

MANCHESTER.

Podľa informácií viacerých britských médií sa v hľadáčiku funkcionárov mužstva z Old Traffordu nachádza aj bývalý anglický reprezentačný obranca, ktorý naposledy pôsobil vo štvrtoligovom klube Notts County.

Campbell však opustil káder účastníka League Two po odohratí jediného zápasu v jeho farbách pre nezrovnalosti s prestupom a vybavovaním registračného preukazu.

Tréner "červených diablov" rieši problémy v defenzíve, keď mu pre zranenia vypadlo množstvo skúsených hráčov vrátane Garyho Nevilla, Johna O'Shea, Nemanju Vidiča a Ria Ferdinanda. Nedostatok "čistokrvných" obrancov sa mal Ferguson snažiť vyriešiť angažovaním 35-ročného Campbella.

"Neviem, odkiaľ čerpali novinári základy tejto správy, ale mýlia sa. Sol je výborný obranca s dlhoročnou bohatou kariérou, ale nie je typom hráča, ktorého potrebujeme, a preto sa ho ani nepokúsime získať. Niekto tvrdil, že Manchester United je bez peňazí a snaží sa zlanáriť lacných hráčov. Môžem vás ubezpečiť, že je to absolútny nezmysel," nechal sa počuť 67-ročný Alex Ferguson a dodal: "Uvedomujem si, že máme problém v obrane. Som si však istý, že v januári už bude všetko v poriadku."

Manchester United odohrá najbližší duel v sobotu 12. decembra o 18.30 h SEČ, keď v rámci 16. kola Premier League 2009/2010 hostí na Old Trafford Aston Villu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Alex Ferguson nechce Sola Campbella