9 súperiek odmietlo zápas s Monikou, prezrádza pred PML Tomáš Tadlánek

(Zdroj: PML)
Vladimír Bilohuščin|31. máj 2022 o 18:15

Titulový duel a hviezdna Monika Chochlíková. To je iba ochutnávka podujatia PML 3.

Už 11. júna nás čaká tretí turnaj PML s podnázvom The First Champion. Tento turnaj sa uskutoční v ZONER Bobyhall v Brne s kapacitou takmer 1500 ľudí.

Na podujatí uvidíme titulový súboj medzi Melvinom Maném a Ivanom Bartekom a nebude chýbať ani hviezdna Monika Chochlíková. Podrobnosti o turnaji nám prezradil promotér organizácie TOMÁŠ TADLÁNEK.

Ako prebiehajú prípravy na podujatie PML 3?

Prípravy zatiaľ idú super a to vďaka skvelému tímu, ktorý sa vďaka PML vytvoril a generálnemu partnerovi Zizzy, ktorý nám veľmi pomáha v budovaní organizácie.

Taktiež nám v Brne obrovsky pomáha Martin Karaivanov z Jetsaam Gymu, ktorý v brnianskom BOBY zorganizoval veľké množstvo turnajov FUSION.

Takže sme vďační, že sa s nami spojil a pomáha nám s týmto turnajom, aj keď je momentálne v Thajsku s Jirkom Prochádzkom.

Štartovka je už hotová a lístky sa už teraz neskutočne dobre predávajú, čo sme až sami prekvapení a za čo sme nesmierne vďační!

Štartová listina je naozaj nabitá. Predstavte nám najväčšie hviezdy turnaja.

Diváci sa môžu tešiť na absolútnu špičku domácej postojárskej scény ako Monika Chochlíková, Denis Farkaš, Ondra Malina alebo titulový súboj o historicky prvého šampióna organizácie PML Bartek vs Mané!

Taktiež uvidíme mnoho česko-slovenských derby ako Borák vs Nguyen, CIrhák vs Juříček, Malina vs Blažek, Bulínová vs Vrbová a mnoho ďalších súbojov.

Táto štartovka je za mňa tá najlepšia z našich turnajov a doslova tam nemáme nezaujímavý zápas.

Vy budete mať na podujatí historicky prvý titulový zápas. Aké majú obaja bojovníci najväčšie zbrane?

Bartek má za sebou mnoho ťažkých zápasov, kde dokázal poraziť aj českú legendu Petra Vondráčka. Ivan má veľké srdce, tvrdosť a v rukách veľké bomby.

Na druhej strane Mané je vychádzajúca hviezda českej scény s neuveriteľne komplexným štýlom, kde sa ťažko hľadá slabina. Takže sám som zvedavý ako tento 5-kolový súboj bude prebiehať.

Čo hovoríte na posledný výkon Maného v Oktagone?

Melvin potvrdil to, prečo je považovaný za jeden z najväčších talentov na domácej scéne. Súperovi na OKTAGON Underground nedal šancu a ukončil ho hneď v 1. kole.

A našťastie bez toho, aby sa sám zranil a teda je výborne pripravený na svoj titulový súboj, kde sa máme na čo tešiť.

Do akcie sa vracia aj Monika Chochlíková. Predstavte nám tento súboj a čo od neho očakávate?

Monike bolo v Európe neskutočne ťažké nájsť súperku. 9 súperiek ponuku na zápas odmietlo z rôznych dôvodov. Nakoniec hodenú rukavicu zobrala skúsená Francúzska Juliette Lacroix.

Obe bojovníčky sa spolu stretli v roku 2018 vo finále Majstrovstiev Európy Muaythai IFMA, kde vtedy po 3.kolách zvíťazila Monika na body. No tentoraz idú ale profi pravidlá.

Francúzska má obrovské skúsenosti, je 2-násobná vicemajsterka Európy IFMA s nepríjemným agresívnym štýlom. Takže zápas bude prebiehať vo veľkom tempe a diváci sa môžu tešiť na zápas svetovej kvality Muaythai.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»9 súperiek odmietlo zápas s Monikou, prezrádza pred PML Tomáš Tadlánek