3b Plážový futbal bude celoslovenskou akciou

Sportnet|24. júl 2008 o 00:00

PREŠOV. Po nultom ročníku v roku 2006 a oficiálne prvom vlani, nadväzujú v Prešove na tradíciu turnajov v plážovom futbale. Druhý ročník turnaja 3b

Plážový futbal 2008 sa odohrá 2. a 3. augusta na pieskovom ihrisku prešovského kúpaliska na Sídlisku III.

Ako nás informoval za tím organizátorov Marek Matej, v tomto roku čakajú početnú účasť nielen z regiónu, ale aj ďalších miest Slovenska: "Máme v rukách prihlášky od družstiev z Vrábeľ, Spišskej Novej Vsi, Popradu, Košíc a, samozrejme, aj z Prešova. Domáce tímy budú prevažne z uličnej ligy, vrátane majstrovského Gemoru, ktorý však bude hrať pod hlavičkou TMF."

Organizátori pripravili aj množstvo sprievodných akcií pre divákov. "Okrem plážového futbalu predstavíme aj iné športy, máme pripravené ukážky taekwona-da a bedmintonu. Okrem toho bude bohatá tombola, jej výťažok tradične venujeme na charitu, nezabudneme ani na deti. Premiérovo máme nachystanú aj V.I.P. kategóriu, kde chystáme zaujímavé prekvapenie," vyratúval M. Matej.

Záujemcovia o účasť v maximálne deväčlenných tímoch sa ešte stále môžu hlásiť na telefónoch 0905/237494, 0903/237494 (Marek Matej) a 0905/340145 (Ondrej Kačmár), alebo e-maile matejbk 99 presov.sk. Potrebné informácie, podrobné pravidlá a formulár prihlášky nájdete na stránke www.plazovyfutbalpresov.sk. Termín uzatvárania účastníckych zoznamov je v stredu 30. júla.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»3b Plážový futbal bude celoslovenskou akciou