Správy

SUMÁR - Poznáme jesenných "majstrov"

Matej Krško|29. okt 2018 o 00:00

Ostatný víkend nám priniesol zaujímavé dianie ako napríklad strelca šiestich presných zásahov, gól brankára čí viaceré vysoké výhry, ale aj prekvapenia. Posledný sumár jesennej časti si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

I. DOXXbet trieda

Až štyri štadióny otvorili svoje brány už v sobotu. Zástranie doma privítalo Veľké Rovné. Góly padali až po zmene strán a výlučne len do svätyne hostí. Na úvodný gól Jančiho nadviazal v 84. minúte Hruška a domáci tak zvíťazili 2:0. V Brezanoch, domácej pôde Bánovej B, rozhodol o osude stretnutia medzi domácou družinou a Štiavnikom jediný gól. Jeho autorom bol v 63. minúte domáci Pavol Trnka. V Kolároviciach, kam pricestoval Horný Hričov, sa body delili. Hostí poslal do vedenia v 47. minúte Hlucháň, ale o konečnej deľbe bodov rozhodol v 61. minúte Galo. V šlágri kola hostili doteraz neporazené Gbeľany neďalekú Nededzu. V 43. minúte sa hosťom podarilo streliť gól do "kabín", keď presne trafil Franek. V druhom dejstve pridal hosťujúci Marek Mravec ešte dva góly, a tak sa z troch bodov, možno prekvapivo, radovala po výhre 0:3 Nededza. Zabralo Jablonové, ktoré doma privítalo Rajecké Teplice - Konskú. Hostí síce poslal do vedenia v 8. minúte Strhár, ale domáci už o desať minút neskôr po dvoch góloch Martina Čičku viedli. V druhom polčase navýšil vedenie domácich Hôrecký. Päť minút pred koncom riadnej hracej doby síce Štrba znížil, ale to bolo zo strany hostí všetko, a tak si tri body po výhre 3:2 do tabuľky zapísal domáci kolektív. Doma nezaváhala ani Lietavská Lúčka, ktorá si zmerala sily s Kamennou Porubou. Domáci si dvomi gólmi Urbánka a jedným presným zásahom Barčiaka vypracovali komfortné trojgólové vedenie. Hostia už len korigovali na konečných 3:1, keď sa presadil Kšiňan.

Stretnutie Považský Chlmec - Bitarová sa odohrá v náhradnom termíne.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku I. DOXXbet triedy dospelých nájdete tu.

II. DOXXbet trieda

Mojš doma privítal Nezbudskú Lúčku a už od úvodných minút sa bolo na čo pozerať. Ako prví sa radovali domáci po presnom zásahu Káčera z 10. minúty. O desať minút neskôr sa však po góle Beháňa začínalo odznovu. Do šatní však odchádzali spokojnejší domáci, keď misky váh na ich stranu naklonila dvojica Rolko - Káčer. V druhom polčase hostia zvýšili tempo a odmenou im boli góly Belka a Beháňa, ktoré v konečnom zúčtovaní znamenali remízu 3:3. Body sa delili aj v Krasňanoch, kam pricestoval B-tím Tepličky. Na úvodný gól domáceho Hanuliaka odpovedal v 69. minúte Bugáň, ktorý stanovil na konečných 1:1. Hôrky doma deklasovali Hliník vysoko 8:2. Na strane domácich sa až šesťkrát presadil Baranovič, ktorému sekundovali Špánik a Košiar. Za hostí sa do streleckej listiny zapísali Čebek a Gajdošík. Petrovice pricestovali na pôdu Hlbokého. Hostí síce poslal do vedenia Šimák, ale domáci zásluhou Štaffena a Ciesaríka otočili priebeh zápasu a radovali sa z výhry 2:1. Dlhé Pole doma privítalo Rašov. Góly padali až v záverečnej štvrťhodine, na smútok domácich fanúšikov však len do siete Dlhého Poľa. Skóre stretnutia otvoril v 64. minúte Kresáň a výhru hostí poistil v 89. minúte Čižmárik. Tri body z ihriska súpera si odviezla aj Ďurčiná, ktorá sa predstavila vo Hvozdnici. Na vedúci gól hosťujúceho Sudora domáci odpovedali zásluhou Králika, ale hostia si po góloch Gabaja, Kozareca a Sudora vypracovali rozhodujúce vedenie. Iskierku nádeje vykresal domácim Mračník, ale Kysacký ju svojím presným zásahom definitívne zahasil a stanovil na konečných 2:5. Po jesennej časti tak prezimuje na prvom mieste Brodno, ktoré sa opäť vrátilo na víťaznú vlnu, keď si tentokrát poradilo so Strážou 2:0. Autormi presným zásahov boli Holeš a Fulka. 

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku II. DOXXbet triedy dospelých nájdete tu.

III. DOXXbet trieda "A"

Zimná prestávka bude najviac chutiť dvojici klubov Stráňavy B a Babkov, ktoré vedú "triedový" pelotón s 22 bodmi. Babkov si doma poradil s Kuneradom 3:1. Domácich poslal do vedenia vlastný gól Chupáňa zo 43. minúty. Po zmene strán sa presadili hostia opäť, tentokrát však do správnej siete namieril Jánošík. Domáci však zásluhou Húdeka a J. Makuku strhli víťazstvo na svoju stranu a radovali sa z výhry 3:1. Rezerva Stráňav si na pôde Lietavy schuti zastrieľala a zvíťazila 1:8. Sa hostí sa hetrikom blysol Kello, dvakrát sa presadil Remek a po jednom presnom zásahu pridali Holúbek, Smetana a Brezáni. Čestný úspech domácich zaznamenal Kadík. O sedem gólov zvíťazila aj Dolná Tižina, ktorá doma deklasovala Podhorie 7:0. Do streleckej listiny sa postupne zapísali Macák, Janíček, dvakrát Szabo, gólman Bela, Ďurica a M. Šmehyl. Bytčica sa predstavila na pôde Trnového. V "mestskom derby" sa ako prví radovali hostia, keď sa presadil Gajdoš. V 33. minúte sa hostia presadili opäť, tentokrát však do vlastnej brány. Nešťastným mužom bol Drahno. Tesne pred odchodom do šatní poslal domácich do vedenia Turčan. Po zmene strán navýšil domáce vedenie Hlbočan, ku ktorému sa pridal dvojgólový Fusko. Domáci tak zvíťazili 5:1

Zbyňov mal voľno.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku III. DOXXbet triedy "A" dospelých nájdete tu.

III. DOXXbet trieda "B"

Domáce tímy si vo víkendových zápasoch nepripísali ani bod. Najtesnejšie to bolo v Hričovskom Podhradí, ktoré si zmeralo sily s lídrom zo Pšurnovíc. Na vedúci gól hosťujúceho Šichmana domáci zásluhou Kuceja odpovedali, ale o všetkom podstatnom rozhodol v 48. minúte Lovás. Pšurnovice tak zvíťazili 1:2. V súboji zo spodku tabuľky nestačila Divina na Hrabové, ktorému podľahla 1:3. Hostia položili základný kameň úspechu v prvom dejstve, ktoré vyhrali zásluhou troch gólov Mikoláša 0:3. Domáci po zmene už len korigovali konečný stav, keď sa presadil Šimulák. Súľov doma nestačil na Ovčiarsko. Hostia zobrali opraty zápasu do svojich rúk už hneď v úvode stretnutia, keď sa v 2. minúte presadil Galbavý. Domáci síce po góle Skotnického vyrovnali, ale potom skórovali už len hostia, a to konkrétne Ďurica, Vršanský a Hazda. Ovčiarsko tak zvíťazilo 1:4.

Stretnutie Divinka - Lalinok - Zádubnie sa odohrá v náhradnom termíne.

Podrobné výsledky, zostavy, štatistiky a tabuľku III. DOXXbet triedy "B" dospelých nájdete tu.

Súvisiaci obsah

  • Rozpis futbalových súťaží riadených ObFZ Žilina v súťažnom ročníku  2022/2023
    05.08.2022
    Rozpis futbalových súťaží riadených ObFZ Žilina v súťažnom ročníku 2022/2023Rozpis súťaži pred nadchádzajúcim ročníkom si môžete stiahnuť na odkaze nižšie.
    05.08.2022
  • Skupiny prípraviek pre jarnú časť
    07.04.2022
    Skupiny prípraviek pre jarnú časťRozpis skupín prípraviek pre jarnú časť sezóny 2021/2022 je dostupný na odkaze nižšie.
    07.04.2022
  • Manuál prípraviek
    01.04.2022
    Manuál prípraviek ObFZ Žilina je lídrom a priekopníkom organizácie týchto súťaží v rámci celého Slovenska. Myšlienka vedenia ObFZ Žilina Igora Krška z roku 2013 sa chvalabohu ujala a narástla do dnešného rozmeru. Kompletný manuál prípraviek je dostupný na stiahnutie nižšie.
    01.04.2022
  • Online seminár prvej pomoci
    22.03.2022
    Online seminár prvej pomociVážení páni predsedovia, funkcionári, rozhodcovia a delegáti, dovoľte, aby som vám zaslal link na online seminár k prvej pomoci. Mám za to, že keď sa niečo prihodí na ihrisku, lepšie je byť pripravený ako prekvapený. Preto sme sa týmto videom rozhodli zaškoliť rozhodcov. Využiť ho samozrejme môžete všetci, aj kluby pre svojich trénerov a hráčov, aby vedeli reagovať a podať prvú pomoc, kým príde sanitka. Prvá pomoc zachraňuje životy, platí to aj na ihrisku. V poslednej dobe sa stalo viacero nepríjemných situácii, ktoré si vyžadovali zásah prvej pomoci. Verím kolegovia, že aj toto bude pre vás dobrá pomôcka, ako posunúť našu futbalovú rodinu o čosi ďalej. S úctou Igor Krško
    22.03.2022
  • Aktuálna klubová príslušnosť rozhodcov
    22.03.2022
    Aktuálna klubová príslušnosť rozhodcovV dokumente, ktorý nájdete v texte nižšie, je uvedená aktuálna klubová príslušnosť rozhodcov.
    22.03.2022
  • Mimoriadna správa - Pomoc Ukrajine
    10.03.2022
    Mimoriadna správa - Pomoc UkrajineVážení zástupcovia futbalových klubov, z dôvodu výnimočnej situácie panujúcej na území Ukrajiny spojenej s príchodom vojenských utečencov k nám Vás chceme informovať, že podporujeme každú formu pomoci, ktorú môžete poskytnúť futbalistom/futbalistkám. Chceme Vás v tom podporiť, hlavne čo sa týka prijatia mladých futbalistov/futbalistiek a ich zaradenia do tréningového procesu.
    10.03.2022
  • Úprimný Igor Krško po neúspešných voľbách: Niektorým delegátom za hlas sľubovali aj teplákové súpravy!
    07.02.2022
    Úprimný Igor Krško po neúspešných voľbách: Niektorým delegátom za hlas sľubovali aj teplákové súpravy!Voľby nevyhral. Predseda ObFZ Žilina Igor Krško (51) po neúspešnej kandidatúre na post šéfa Stredoslovenského futbalového zväzu nám v otvorenej spovedi povedal mnohé príčiny jeho neúspechu. Od zákulisných intríg až po anonymné hanopisy či korupciu v podaní teplákové súpravy toho narátal viac než dosť. Napriek absurdnej realite a stave spoločnosti na futbal v budúcnosti podľa vlastných slov nezanevrie.
    07.02.2022
  • Oznam matričnej komisie
    07.02.2022
    Oznam matričnej komisie
    07.02.2022
  • Príhovor Igora Krška pred blížiacimi sa voľbami na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzu
    16.01.2022
    Príhovor Igora Krška pred blížiacimi sa voľbami na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzuV priloženom linku nižšie môžete nájsť príhovor predsedu ObFZ Igora Krška a zároveň kandidáta na predsedu Stredoslovenského futbalového zväzu pred blížiacimi sa voľbami.
    16.01.2022
  • EURÁ z EURA
    06.01.2022
    EURÁ z EURAVážení ISSF manažéri, pripomíname vám možnosť prihlásiť sa do infraštruktúrneho projektu SFZ s názvom „EURÁ z EURA“.
    06.01.2022
  • Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2022!
    22.12.2021
    Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2022!
    22.12.2021
  • Futbalový prezident Ján Kováčik : Vytvorme vďaka nášmu športu oázu slušnosti
    05.11.2021
    Futbalový prezident Ján Kováčik : Vytvorme vďaka nášmu športu oázu slušnostiPočas volebnej konferencie Oblastného futbalového zväzu Žilina vystúpili s príhovorom viacerí rečníci. Jedným z nich bol aj prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik (58), ktorému sme položili po výsledkoch volieb pár otázok.
    05.11.2021
Nachádzate sa tu: