Videoarchív

14. júl 2022 o 00:00

ŠTK v nadväznosti na RS čl. 8/e-h prináša kompletné informácie k tvorbe videozáznamu zo stretnutí 7. ligy ObFZ Trenčín. Každý FK, ktorý je organizátorom MFS bude povinný v zmysle uvedené článku RS vytvoriť z daného MFS nezostrihaný, neupravený a kompletný videozáznam, ktorý bude FK povinný nahrať na úložisko SFZ (1. a 2. polčas zvlášť). Každý účastník uvedenej súťaže dostane do 24.07.2022 na účet FK sumu 200€ na nákup videokamery. FK bude povinný zabezpečiť si miesto a potrebnú techniku (kamera, statív) na splnenenie danej povinnosti RS od začiatku súťažného ročníka 2022/2023.


ŠTK oznamuje FK, že bude organizovať stretnutie, ktorého účelom bude prezentácia postupu tvorby videa a následného uploadu na úložisko SFZ. Toto stretnutie sa bude konať v piatok 22.07.2022 o 17:00 hodine (sídlo ObFZ Trenčín) a piatok 29.07.2022 o 18:00 hodine (MFK Stará Turá). ŠTK odporúča účasť na stretnutí funkcionárom, ktorý budú počas sezóny pracovať s tvorbou a uploadom videa.Taktiež odporúča doniesť si na stretnutie kameru a notebook.


Náležitosti RS čl. 8/e-h:

a)              V súťažných stretnutiach 7. ligy dospelých je klub, ktorý je organizátorom stretnutia, povinný nahrávať na statíve neprerušovaný videozáznam z jedného stabilného a vyvýšeného miesta na úrovni stredu hracej plochy od nástupu na začiatku stretnutia až do okamihu opustenia hracej plochy delegovanými osobami. 

b)              Každý FK je povinný záznam archivovať 2 týždne a na požiadanie doručiť riadiacemu orgánu.

c)              Vyhotovený videozáznam (nemôže byť v neúplnom stave, čiastočne vymazaný, upravený alebo inak zostrihaný), je potrebné nahrať do 48 hodín po skončení stretnutia prostredníctvom portálu „video.sportnet.online“ na stránke futbalnet.sk.

d)              V prípade nenahrávania videozáznamu alebo zhotovenia nepoužiteľného videozáznamu, nedodania videozáznamu riadiacemu orgánu alebo dodania v neúplnom stave ŠTK odstúpi príslušný FK na doriešenie DK ObFZ Trenčín. Usporiadajúci oddiel je povinný na žiadosť R alebo DZ umožniť prehrať na vlastný nosič videozáznam zo stretnutia.


Nastavenie práv pre používateľa do videoarchívu

https://help.sportnet.online/nastavenie-prav-pre-pouzivatela-do-videoarchivu


Upload videa na úložisko SFZ

https://help.sportnet.online/videoarchiv-v2


Registracia

https://futbalsfz.sk/videoarchiv-navod/

Nachádzate sa tu: