Uram: Nie je to žiadny psychický blok

Sportnet|8. dec 2010 o 00:00

Martinským hokejistom sa v extralige do Košíc hádam ani neoplatí cestovať. Od januára v roku 1998 v metropole východu nevyhrali. Ani 35. pokus pre nich nedopadol úspešne, oceliarom včera podľahli 2:5.



KOŠICE. Hoci hokejisti Martina predchádzajúce tri stretnutia v extralige vyhrali, na košickom ľade im to tradične nebolo súdené. Majster získal tri body po výhre 5:2 a skúsenému martinskému útočníkovi Marekovi Uramovi nebolo veľmi do reči. Ten stretnutie nedohral, najskôr dostal 10 min. osobný trest a v tretej tretine po druhej desiatke opäť za nešportové správanie musel ísť predčasne pod sprchy.

Nevhodný komentár

"My sme si zápas prehrali už v prvej minúte. Košice hrali dobre, ale niektoré veci, ktoré sa pískajú, rozum sa mi nad tým zastavuje. Musím však povedať, že som to nezvládol," rozhovoril sa po stretnutí Marek Uram, ktorý dvakrát v zápase nevhodným spôsobom komentoval prácu hlavného rozhodcu Petra Grečka a ten mu za to naparil dva osobné tresty, čo znamenalo stop v stretnutí.

Martin sa v úvodných 5 minútach v podstate nedostal zo svojho pásma. Vyzeralo to tak, akoby Košičania hrali presilovku. "Aj to bola možno prvotná príčina, prečo som vybuchol. Po prvej tretine sme si v kabíne niečo povedali, padli tvrdšie slová, potom sme začali hrať lepšie, ale proti tak rozbehnutým Košiciam sa to už ťažko otáča. My sme si to prehrali hneď na začiatku."

Martin nehral v Košiciach už 35 stretnutí. Hrozivé číslo. "Ale pre nás to nie je žiadny psychický blok. Košice nám ako súper nesedia, strašne bránia, hrajú taký hokej, aký hrajú. Teraz majú aj dobrý mančaft, hrá sa proti nim ťažko. Okrem toho, pozrite sa na našu zostavu, koľko hráčov v nej chýba. Museli hrať štyria mladíci, ktorí majú však minimálne extraligové skúsenosti. Keby nám niekto povedal pred zápasom, že to skončí takto, ten stav aj berieme. Vyšli nám posledné tri stretnutia, ale treba brať aj do úvahy, proti komu hráte a dnes sa chalani nemajú za čo hanbiť," dodal Marek Uram.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Uram: Nie je to žiadny psychický blok