Tretie bedmintonové turnaje na východe

Sportnet|29. jan 2010 o 00:00

Záverečné tretie kolo prvej bedmintonovej ligy sa bude hrať v Prešove a Rozhanovciach. Turnaje rozhodnú, ktoré štyri družstvá budú hrať o majstrovský titul a ktoré o zostup z našej najvyššej súťaže.

KOŠICE.

V Rozhanovciach Lokomotíva a Betpres Košice privítajú vlaňajšieho vicemajstra Spoje Bratislava a silný celok MI Trenčín. „Chceme zvíťaziť v oboch zápasoch a urobiť si tak výbornú východiskovú pozíciu v boji o majstrovský titul. V našich radoch dôjde k zmenám - prvý raz nastúpi Tomčko a po operácii kolena si ligové boje vyskúša opäť Zabavníková. V našich radoch nastúpi i poľský reprezentant Dziolko. Verím, že i druhý náš celok Lokomotíva zaboduje aspoň s MI Trenčín. Po dlhšom čase a pobyte v Írsku by sa mala predstaviť Ondrejová," povedal nám pred dôležitým kolom tréner domácich Vladimír Turlík.

V Prešove sa predstavia Ceva Trenčín, M-Šport Trenčín a Športové gymnázium Košice. Vedúci celok tabuľky pod vedením trénera Daniela Orlovského chce jednoznačne vyhrať oba zápasy s družstvami spod hradu Matúša Čáka a udržať si domácu neporaziteľnosť. Športové gymnázium Košice sa v polovici súťaže posilnilo a rado by získalo nejaký bodík, aby v poslednom kole malo ešte šancu na záchranu.

Ligové kolá sa začínajú v Prešove o 8.30 a v Rozhanovciach o 9.00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Tretie bedmintonové turnaje na východe