Tomáš Urban v Top 7 SEHA ligy

Sportnet|31. dec 2013 o 00:00

V tradičnej ankete TOP 7 hráčov nadnárodnej SEHA Gazprom South Stream League za mesiac december má zastúpenie aj Tatran Prešov.

PREŠOV.

Z tímu deväťnásobného majstra Slovenska vybrali zostavovatelia prestížnej ankety krídelníka prešovského Tatrana a slovenskej hádzanárskej reprezentácie Tomáša Urbana.

Hráča, ktorý sa vedno s brankárom Svetislavom Verkičom blysli v ťažkom, no víťaznom zápase dvanásteho kola SEHA GSS ligy na pôde srbského majstra RK Vojvodina Novi Sad.

O tri dni neskôr nastúpil T. Urban aj v šlágri slovenskej extraligy, v ktorom Prešov hostil Hlohovec. Pre T. Urbana to bolo jeho posledné zápasové vystúpenie v tomto kalendárnom roku.

Po nešetrnom zákroku protihráča mal poranený ušný bubienok, a tak zvyšné extraligové zápasy spoluhráčov sledoval len z hľadiska.

Aspoň čiastočnou náplasťou na nepríjemné zranenie, z ktorého sa už však prešovský krídelník medzičasom vylízal, je nominácia do sedmičky najlepších nadnárodnej ligy za mesiac december.

Tá má túto podobu: brankár Darko Stanič (Metalurg Skopje), ľavé krídlo Timur Dibirov (Vardar Skopje), pravé krídlo Tomáš Urban (Tatran Prešov), pivot Ratko Nikolič (Borac Banja Luka), ľavá spojka David Špiler, (Meškov Brest), stredná spojka Pavel Atman (Metalurg Skopje), pravá spojka Luka Šebetič (Croatia Záhreb). Trénerom decembra 2013 sa stal Lino Červar z Metalurgu Skopje.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Tomáš Urban v Top 7 SEHA ligy