Tepličania na úvod so šesťgólovou nádielkou od Popradu

Tepličania posilňujú káder. Medzi nové akvizície Tepličky patrí aj Dominik Ondra (celkom vľavo), ale na posilnený Poprad B to v nedeľu nestačilo.
Tepličania posilňujú káder. Medzi nové akvizície Tepličky patrí aj Dominik Ondra (celkom vľavo), ale na posilnený Poprad B to v nedeľu nestačilo. (Autor: Jozef Petruška)
Jozef Petruška|13. aug 2015 o 00:00

Zabudnúť na minulý ročník a čo najlepšie vyštartovať do novej sezóny. Takýto cieľ si dávajú v piatoligovej futbalovej Tepličke.

Zabudnúť čím skôr na minulý súťažný ročník a čo najlepšie vyštartovať do novej sezóny. Takýto jasný cieľ si dávajú v piatoligovej futbalovej Tepličke. V prvom domácom zápase podľahli rezerve Popradu 1:6.

TEPLIČKA. Už pohľad na zostavu hostí doplnenú o hráčov A–mužstva Popradu naznačoval, že to v prvom kole budú mať futbalisti Tepličky veľmi náročné.

„Prvý zápas bol dosť ťažký. Poprad nás zaskočil dokonale. Hrali veľmi dobre a sústredene. Potvrdila sa kvalita ich dvojfázových tréningov. Vedeli sme, že to bude náročný majstrák, no takýto výsledok si nik z nás nepredstavoval. V zápase mali prevahu, hostia hrali dobre kombinačne, do ničoho nás nepúšťali a hneď od začiatku sa do nás zahryzli. Aj my sme mali zopár momentov, ale ohroziť bránu sa nám podarilo až pri skórovaní Mareka Tekača. Škoda zranenia Miloša Kozelu hneď v prvých minútach zápasu a následne aj Borisa Hamráka, ale mužstvo je vyrovnané, takže pokryli to ďalší hráči. Tím podržal i brankár, keď zneškodnil ďalšie príležitosti súpera. Počet inkasovaných gólov si nik nevyberá. Poprad ťažil z našich chýb. Do budúcna ich musíme napraviť a mužstvo ide ďalej, bol to prvý zápas,“ vrátil sa k prvému vystúpeniu v 5. podtatranskej lige hráč OŠK Teplička Dominik Ondra.

Zladiť a stmeliť

Počas letnej prestávky sa podarilo Tepličanom dostať do kádra nové posily.

Nový tréner Vladimír Slejzák nahradil Vladimíra Hudáčeka a čaká na neho kopec roboty.

„Určite udržanie sa v súťaži. Najlepšie v prvej polovici tabuľky,“ vysvetlil ciele, s akými prestúpil do Tepličky futbalový svetobežník Dominik Ondra, ktorý si nové prostredie pochvaľuje.

Po prehre 1:6 majú Tepličania možnosť nápravy v druhom kole, keď sa predstavia v Levoči.

„Vrátili sa Tepličania, ktorí nehrávali pre pracovné povinností, alebo nedostatok času. Pribudol Patrik Vojtko a prídu ďalšie mená, ktoré sa dozvieme na zápase v Levoči. Z našej strany očakávam tvrdý boj o všetky tri body,“ zdôraznil Dominik Ondra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Tepličania na úvod so šesťgólovou nádielkou od Popradu