TELEGRAF

Sportnet|4. nov 2005 o 00:00

Na ostrove Krk v Chorvátsku sa skončil medzinarodny ženský veľmajstrovský šachový turnaj, ktorý vyhrala Košičanka Eva Repková s náskokom dvoch bodov.

Z deviatich bodov získala 7,5. O druhé až štvrté miesto s 5,5 bodmi sa delili Burtasová (Rus.), Dragomirescuová (Rum.) a Swathighateová (India).

Najlepší strelec nemeckej futbalovej histórie Gerd Müller oslávil významné životné jubileum 60 rokov.

Futbalový stredopoliar Pavel Nedvěd sa po 16-mesačnej prestávke vracia do českej reprezentácie a figuruje v nominácii trénera Karla Brücknera na barážový dvojzápas o postup na MS 2006 proti Nórsku.

Vedenie belgického futbalového klubu SC Lierse prepustilo po sérii nepresvedčivých výsledkoch v ligovej súťaži trénera Paula Puta, ktorý mal platný kontrakt do 30. júna 2008.

Anglického futbalového rozhodcu Grahama Polla potrestali na Britských ostrovoch zákazom výkonu funkcie v dvoch súťažných zápasoch pre nešportové správanie. Uznávaný medzinárodný arbiter sa počas letného sústredenia údajne opil a liezol po okolostojacich autách.

Futbalového útočníka Fenerbahce Istanbul Nicolasa Anelku prekvapila nečakaná opätovná pozvánka do francúzskeho národného tímu, ktorú dostal po trojročnej odmlke.

V klube nemeckej DEL Augsburg Panthers sa predčasne rozlúčili s kanadským trénerom Randym Edmondsom ako aj jeho asistentom Stevem McCharlesom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: