Sviatočný úvod sezóny v Hrabušiciach

Prvý majstrák a nová kniha. V Hrabušiciach budú mať zmapovanú históriu. Slávnostne knihu predstavia v nedeľu.
Prvý majstrák a nová kniha. V Hrabušiciach budú mať zmapovanú históriu. Slávnostne knihu predstavia v nedeľu. (Autor: jope)
Sportnet|9. aug 2014 o 00:00

Káder takmer nezmenený. Ciele a ambície taktiež ostávajú rovnaké.



HRABUŠICE. V prvom kole 5. futbalovej ligy Podtatranskej stály účastník z Hrabušíc hostí Maria Hutu. Prvý majstrák sa nehrá v tradičnom čase o 10.30 hod. dopoludnia, ale o 16.30 hod.

Sviatočné chvíle

V Hrabušiciach majú v nedeľu kermeš a len vtedy hrajú popoludní. Okrem kermešského stretnutia je pripravená ešte jedna futbalová slávnosť.

„Cez polčas zápasu s Maria Hutou pripravujeme krst knihy o hrabušickom futbale. Je to detailne spracovaný futbal v našej obci. Nevychádza pri nejakom výročí. Niekoľko rokov sa zbierali informácie a teraz je už publikácia na svete. V nedeľu ju slávnostne predstavíme športovej verejnosti. Zároveň sme pozvali aj bývalých hráčov, trénerov a funkcionárov, ktorí šírili dobré meno nášho klubu,“ priblížil novinku z hrabušického futbalového tábora vedúci klubu Maroš Kacvinský.

Rovnaký káder aj cieľ

V sezóne 2013/2014 skončili Hrabušice na výbornom piatom mieste. Dlhoročne si udržiavajú stabilné výkony a pohybujú sa na čele tabuľky. Je chvályhodné, že hrabušický káder tvoria prevažne mladí hráči, ktorých si klub vychoval.

„Oproti minulému ročníku sa toho veľa nezmenilo. Ak by som to mal povedať krátko a múdro: káder a ciele ostali rovnaké,“ dodal M. Kacvinský.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Sviatočný úvod sezóny v Hrabušiciach