Prekvapilo ma, že som zaujal toľko ľudí, hovorí adept na gól roka

Ivan Mriška|9. jan 2021 o 10:00

Futbalnet predstavuje hráčov, ktorí sa uchádzajú o honor najkrajšieho gólu roka 2020.

Foto: archív klubu

BZINY. Priamy kop z poriadnej diaľky napálil do šibenice. Pripomenul tým legendárny zásah Roberta Carlosa.

Krásny gól Andreja Puškáša z ôsmoligového Športového klubu Bziny sa uchádza o priazeň fanúšikov v súťaži o najkrajší gól roka 2020 v amatérskych súťažiach. O víťazovi rozhodnú fanúšikovia, ešte stále môžete hlasovať!

„Prekvapilo ma, že gól zaujal toľko ľudí a dostal som sa do finálovej desiatky. Informoval som hneď spoluhráčov, aby hlasovali. Ak vyhrám cenu, čaká ich v šatni prekvapenie,“ sľúbil Andrej Puškáš.

Hlasuje sa na stránke FUTBALNET.sk, kanonier oravského tímu má číslo päť.

„Podrobne som si poprezeral všetky finálové góly a padli aj krajšie ako môj,“ skromne dodal.

Presný zásah zaznamenal pred domácimi priaznivcami v zápase proti TJ Družstevník Vasiľov, v ktorom jeho tím triumfoval 3:0.

„Sú to roky tréningu, driny a skúsenosti. Hrám už vyše 30 rokov,“ pousmial sa bývalý futbalista MFK Ružomberok, ktorý sa výborne ukázal aj v tretej lige za Dolný Kubín.

„Sľúbil som chlapcom, že na konci kariéry im prídem pomôcť. A tak som tu. Bziny sú moja rodná dedinka. Je tu skvelá partia. Tím chceme ešte doplniť o troch – štyroch hráčov a budúcu sezónu chceme ísť na postup,“ prezradil.

Bziny ako jeden z mála tímov na Slovensku stihli v období pandémie koronavírusu odohrať všetky zápasy jesennej časti. S desiatimi bodmi sú v tabuľke šieste.

„Dúfam, že jarná časť sa rozbehne podľa plánu, pretože si neviem predstaviť fungovanie bez futbalu. Všetci pevne veríme, že sa situácia zlepší a budeme môcť robiť to, čo nás baví,“ uzavrel.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Prekvapilo ma, že som zaujal toľko ľudí, hovorí adept na gól roka