Štrba už na jar v Žiline hrať nebude

TASR|2. jan 2012 o 20:21

V odvetnej časti futbalovej Corgoň ligy 2011/2012 už nebude skúsený stredopoliar Zdeno Štrba obliekať dres jesenného MŠK Žilina.

ŽILINA.

S A-tímom spod Dubňa sa podľa oficiálnej internetovej stránky klubu do prípravy nezapoja ani ďalší traja hráči - Štefan Zošák, Nemanja Zlatkovič a David Střihavka, ktorí sa budú pripravovať s "béčkom".

"Po jesennej časti sme si spravili analýzu, s ktorými hráčmi budeme pokračovať a naopak, s ktorými už pre jarnú časť nepočítame. Zdenko Štrba bol v tej druhej skupine. My sme sa s ním stretli ešte pred Vianocami a všetko si vydiskutovali. Nebolo to jednoduché najmä z ľudského hľadiska, ale výsledkom nášho stretnutia je fakt, že Zdenko si môže hľadať angažmán prostredníctvom svojho agenta Vengloša a pomôžeme mu aj my. So Štrbom sme začali realizovať náš zámer, aby sa starší hráči vracali do Žiliny a pomohli svojimi skúsenosťami mladším futbalistom. Aj keď je dnes hráč zdravotne v poriadku, počas pôsobenia u nás mu futbal komplikovalo aj zranenie. Naviac, na tomto poste máme silnú konkurenciu, či už je to Pečovský, alebo Šulek, takže určite by nemal stabilné miesto v základnej zostave. Zdenkovi chceme poďakovať za služby, ktoré u nás odviedol," vysvetlil Karol Belaník, športový manažér MŠK Žilina.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Štrba už na jar v Žiline hrať nebude