Stakčín sa výrazne posilňuje

Sportnet|30. júl 2008 o 00:00

Štvrtoligista spod Nastazu má v kádri štyri nové tváre. V blížiacej sa sezóne kvalita mužstva predurčuje OFK Agrifop na boj o najvyššie

pozície.

STAKČÍN. Presne o týždeň zažijú štvrtoligisti ostrý štart do nového súťažného ročníka. V plnom prúde ladia formu aj futbalisti OFK Agrifop Stakčín.

Štyri nové tváre

Počas uplynulého víkendu odohrali Stakčínčania prípravné stretnutie s 1. HFC Humenné, ktorý po odložení majstrovského stretnutia prvej ligy dopĺňal zápasový program. S kombinovanou humenskou zostavou držal štvrtoligista do prestávky krok, po zmene strán sa prestriedalo a skóre v prospech favorita narástlo. Z menoslova zostavy OFK Agrifop zaujali aj štyri nové mená - brankár Dudič a hráči Čerňa, Chudina a Zubka.

Kvalitný káder

Ak ku spomenutej štvorici posíl prirátame mená napr. ako Valkučák, Grundza, Chalčák, J. Maliňák či Fedor, logicky vychádza, že OFK Agrifop Stakčín má opäť nábeh miešať karty na popredných miestach štvrtoligových poschodí. Výsledné ôsme miesto v uplynulej sezóne bolo všeobecným sklamaním, boj o postup pred dvoma i troma rokmi lákal na zápasy davy divákov. A futbalová atraktivita je hlavným cieľom aj tentoraz.

Žreb sa pohral

Futbalová rivalita susedov Stakčína a Sniny je všeobecne známa. Vzájomné merania síl lákajú do hľadísk pravidelne návštevy kola, ktoré sa pohybujú na hranici tisícky. Aj keď sezóna je dlhá, môže prísť aj pokles formy či nešťastné zaváhania, oba celky by mali v nasledujúcej sezóne tvrdiť vo IV. lige muziku. Aby bolo na dramatickosti ešte pridané, s mužstvami sa pohral aj žreb. V úplnom závere jesennej časti je derby na programe v meste pod Sninským kameňom, posledné kolo sezóny má derby garde obrátené: Stakčín - Snina...

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Stakčín sa výrazne posilňuje