Weiss si pochvaľuje motiváciu hráčov. Je to niekomu ťažké vysvetliť, reagoval (Sportnet podcast)

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. v zápase 3. kola nadstavbovej časti futbalovej Niké ligy - skupina o titul medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Železiarne Podbrezová.
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. v zápase 3. kola nadstavbovej časti futbalovej Niké ligy - skupina o titul medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Železiarne Podbrezová. (Autor: TASR)
Sportnet|2. apr 2024 o 07:45

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 2. apríl, a v tento deň oslavuje svoje 48. narodeniny juhoafrický golfista Rory Sabbatini, ktorý získal v roku 2019 slovenské občianstvo a na olympiáde v Tokiu získal striebornú medailu.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Favoriti nezaváhali

Vo futbalovej Niké lige sa odohralo tretie nadstavbové kolo. V skupine o titul sa podarilo vyhrať v nedeľnom zápase o druhé miesto Trnave nad Žilinou 1:0. Hodnotenie trénerov Michala Gašparíka a Jaroslava Hyneka nájdete v podcaste.

Slovan triumfoval nad Podbrezovou 2:1, a to aj bez útočníka Gersona Rodriguesa, ktorý pred jarnou časťou prišiel na hosťovanie z Dynama Kyjev, sa nevrátil na Slovensko v čas. Tréner “belasích” Vladimír Weiss starší povedal: „Rodriguesa sme tu nemali, neprišiel (zo zrazu reprezentácie). To musím riešiť ja aj v klube, to sú disciplinárne veci. To sa nedá. Nemôžem uhnúť doľava či doprava. Pre mňa je prvoradé mužstvo.”

Čo sa týka zápasu, tak reakcie s trénerom Romanom Skuhravým nájdete v podcaste. Remíza sa zrodila v dueli medzi Ružomberkom a Dunajskou Stredou. V skupine o udržanie triumfovala Banská Bystrica nad Trenčínom 4:2, Košice v Zlatých Moravciach 2:1 a takisto sa zrodila jedna remíza, a to v dueli medzi Skalicou a Michalovcami, ktorý sa skončil výsledkom 0:0.

Viac k téme:

Nadviazal na Saganov úspech

Holandský cyklista Mathieu van der Poel triumfoval na nedeľnom 108. ročníku pretekov Okolo Flámska. Podujatie patrí medzi päticu najprestížnejších klasík, takzvaných monumentov a Holanďan na nej zvíťazil po tretí raz.

Pri neúčasti zraneného Wouta van Aerta či obhajcu minuloročného víťazstva Tadeja Pogačara bol jasným favoritom a suverénne zvíťazil. Jazdec tímu Alpecin Deceuninck zdolal o 62 sekúnd Taliana Lucu Mozzata (Arkea–B&B) a Nilsa Politta (UAE Emirates) z Nemecka.

Van der Poel získal piate monumentálne víťazstvo a nadviazal na Petra Sagana, ktorý ako posledný vyhral Okolo Flámska v dúhovom drese majstra sveta, to bolo ešte v roku 2016.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss si pochvaľuje motiváciu hráčov. Je to niekomu ťažké vysvetliť, reagoval (Sportnet podcast)